DiscusForum.adamn.pl Strona Główna  
      FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Zaloguj     

Poprzedni temat «» Następny temat
Otwarty przez: adamn
2016-11-03, 15:55
Czy zbanowanych przywrócić do łask i dostępu na FORUM

Czy chcesz by odwieszono BANY tym co je posiadają
1 - TAK
37%
 37%  [ 13 ]
2 - NIE
62%
 62%  [ 22 ]
Głosowań: 35
Wszystkich Głosów: 35

Autor Wiadomość
adamn 

Imię: Adam
Wysłany: 2016-10-14, 11:16   Czy zbanowanych przywrócić do łask i dostępu na FORUM

Jak w temacie czy tak zrobić. Ale jak tak to:
- wysłać do nich priva i maila z pytaniem:
czy chcesz wrócić na DiscusForum.adamn.pl i zobowiązujesz się do przestrzegania REGULAMINU i ZASAD tu obowiązujących
- w wiadomości zaznaczyć, że jak TAK to zostanie im zdjęty BAN ale zostaną 2 ostrzeżenia by był straszak na ewentualną przyszłość niegodną FORUMOWICZA. Każde kolejne wykroczenie AUTOMATYCZNIE do pełna bez prawa powrotu na TO FORUM
- jak NIE to zostanie wywalony na wieki a konto i NIC zablokowane.

Możecie decydować jakie ma być to FORUM w przyszłości. I wybrać jedną opcję.

Adam

amba 

Imię: jarek
Wysłany: 2016-10-15, 12:10   

Czy tylko mi się wydaje że to chore? Adam może czas odpuścić i przestać drążyć temat, trochę pokory pokazać , przyznać się do błędów ? Wszak nikt nie jest idealny i każdy popełnia błędy a tkwienie w przekonaniu że tylko ja jestem idealny i nikt się nie zna tylko ja do niczego dobrego nie prowadzi a napewno nie działa na korzyść forum.

adamn 

Wysłany: 2016-10-15, 12:18   

a pytał ktoś Cię o zdanie? Masz oddać głos a jak się nie widzi co i jak to jest punkt w REGULAMINIE. A chore nie chore dla tego FORUM to właśnie usiłuję zlikwidować i czy się komuś podoba czy nie to to zrobię. Jeśłi o mnie chodzi to bym wywalił z FORUM ale potem ktoś mi zarzuci, że jestem fee. Dlatego tak. Chcecie macie tak lub tak.
Adam

amba 

Imię: jarek
Wysłany: 2016-10-15, 17:42   

może troszkę grzeczniej ! Wyobraź sobie, że tak właśnie myślę jak napisałem a twoja odpowiedź utwierdza mnie w przekonaniu jak już ktoś ci napisał potrafisz być miły tylko jak sprzedajesz ryby a potem to już jaśnie Panu nie wolno nic powiedzieć. może wprowadzisz punkt w regulaminie - & zabranie się wyrażać krytyczne opinie wobec jaśnie panującego admina. Jak chcesz zrobić porządek to miej na tyle odwagi i podejmij sam decyzje a nie zasłaniaj się sondą. Mam wrażenie twoje ego przysłoniło ci cały świat i pewnych rzeczy nie dostrzegasz. jak ktoś ma ładne ryby to do 7 pokolenia podkreślał byś że od ciebie a jak ktoś pisze że są brzydkie to wtedy " a kto wybierał " jakbyś był sprzedawcą za jakiego się uważasz to byś takich nikomu nie sprzedał no ale biznes jest biznes. Ja powiem szczerze od ciebie ryb nie kupie nie ze względu na to jakie one są ale Ty. Myśle że ci których zbanowaś i do których zapewne ja w niedługim czasie dołączę bez twojego forum przeżyją. Na koniec przytoczę ci przysłowie które powinieneś sobie zapamiętać " Przyjemnie jest być kimś ważnym lecz ważne jest być kimś przyjemnym "[/center]

bosman213 

Imię: Marcin
Wysłany: 2016-10-15, 19:43   

Jarek po co tu smrodzisz? Masz wątek, gdzie możesz się wykazać: http://discusforum.adamn....p?p=50247#50247

Arek 

Imię: Arek
Wysłany: 2016-10-15, 20:31   

Marcin a ty czemu się nie wykazujesz :?: :?:

bosman213 

Imię: Marcin
Wysłany: 2016-10-15, 20:48   

Ja nie mam ryb od Adama :-P A w ankiecie wykazałem się już.

adamn 

Wysłany: 2016-10-16, 12:06   

amba napisał/a:
może troszkę grzeczniej ! Wyobraź sobie, że tak właśnie myślę jak napisałem a twoja odpowiedź utwierdza mnie w przekonaniu jak już ktoś ci napisał potrafisz być miły tylko jak sprzedajesz ryby a potem to już jaśnie Panu nie wolno nic powiedzieć. może wprowadzisz punkt w regulaminie - & zabranie się wyrażać krytyczne opinie wobec jaśnie panującego admina. Jak chcesz zrobić porządek to miej na tyle odwagi i podejmij sam decyzje a nie zasłaniaj się sondą. Mam wrażenie twoje ego przysłoniło ci cały świat i pewnych rzeczy nie dostrzegasz. jak ktoś ma ładne ryby to do 7 pokolenia podkreślał byś że od ciebie a jak ktoś pisze że są brzydkie to wtedy " a kto wybierał " jakbyś był sprzedawcą za jakiego się uważasz to byś takich nikomu nie sprzedał no ale biznes jest biznes. Ja powiem szczerze od ciebie ryb nie kupie nie ze względu na to jakie one są ale Ty. Myśle że ci których zbanowaś i do których zapewne ja w niedługim czasie dołączę bez twojego forum przeżyją. Na koniec przytoczę ci przysłowie które powinieneś sobie zapamiętać " Przyjemnie jest być kimś ważnym lecz ważne jest być kimś przyjemnym "[/center]

Dałem raz radę ale Ty dalej swoje. Już za pierwszym razem winieneś dostać co Ci się należy ale kolejno.
Jesteś zarejestrowany od 2016-03-05 i już tyle wiesz czy Ci się zdaje, że wiesz?
Temat wątku jasno określony co miałeś zrobić jak chcesz ale popelinę siejesz i to drugi raz. Mnie nie interesuje Twoje zdanie w TYM wątku ani nikogo innego i proszę usilnie kolejny raz postronnych o nie wtrącanie się do dysputy bo to tylko sieje ferment. Ja potrafię jak to robię już 10 lat odpowiedzieć na każde pytanie jak tu.

grzeczniej - a moje wyjaśnienie co i jak to nie jest grzecznie sformułowane? Czy wątek to nie ankieta a ma w temacie dyskusje?

Wyobraź sobie - co ja sobie wyobrażam to tego nikt nie wie a rady takich jak Twoje mnie nie interesują.
twoja - jak piszesz do kogokolwiek i formę twoja , ty, twój ... czyli formy grzecznościowe pisze się z dużej jak ja to robię a nie z małej bo to wyraz mówiący o piszącym w jakim znaczeniu sam sobie dośpiewaj
utwierdza mnie w przekonaniu - co Cię w czym utwierdza mnie też interesuje bo odkąd jesteś na FORUM nie napisałeś ani jednego treściwego postu a te co napisałeś to w większości pisane byle jak i treści na odwal

punkt w regulaminie - nie potrezba punbktu bo ten jest od samego początku
http://discusforum.adamn.pl/viewtopic.php?t=13
§8. Pozostałe.
2. Wszelkie uwagi, sugestie, pomysły dotyczące pracy administracji można zgłaszać w dziale €žObsługa forum€. Dotyczy to również propozycji zmian regulaminu. Ewentualne uwagi dotyczące treści postów i ich niezgodności z regulaminem należy zgłaszać wprost do administratorów.

jaśnie panującego admina - no to to już czuję smrodek w moją stronę a to podciągnąć pod REGULAMIN można. Porównania zostaw sobie na inne fora w dysputach z takimi jak Twe dokonania.
twoje - opisane wyżęj
" a kto wybierał " - tyle lat FORUM to wiadomo każdy sam wybiera i łapie
sprzedawcą za jakiego się uważasz - a gdzie jak tam gdziekolwiek napsiałem? Gdybym był sprzedawcą to jak w każdym sklepie bym miał w piwnicy i to głosił tak "Po wyjściu ze sklepu reklamacji na towar żywy się nie uwzględnia" a tego jak wiadomo u mnie nie ma.
od ciebie ryb nie kupie - forma znów z małej a nie kupisz boś już jak wiadomo kupił i te Ci dożyją do starości. No ale mych rad już nie dostaniesz to nie wiadomo jak długo pociągną.
niedługim czasie dołączę - skoro wiesz co Cię czeka to mniemam, że napisałeś te posty celowo a na to też jest punkt w REGULAMINIE
§3. Pisanie na forum i na shoutboxie.
1. Cenimy wolność słowa ale z poszanowaniem godności. Nie wyśmiewaj i nie obrażaj innych użytkowników. Nie używaj wulgaryzmów. Zachowanie kultury osobistej w dyskusjach jest największym priorytetem na forum. Swe wypowiedzi opieraj na faktach i doświadczeniu. Negowanie innych na forum bez podania szczegółów jest niedopuszczalne. O nieobecnych na forum się nie rozmawia
2. Posty celowo prowokujące konflikty z innymi użytkownikami forum będą usuwane przez administracje a ich autor może zostać ukarany zgodnie z regulaminem.
3. Na forum nie zwracamy się do siebie per Pan/Pani. Zwracamy się per Ty, używając imienia podanego w profilu.

twojego - znów jak wyżej
Przyjemnie jest być kimś ważnym lecz ważne jest być kimś przyjemnym
a czy to FORUM o uczuciach co kto ma do mnie? Jak kto co do mnie czuje przyjemnego czy nie to mnie to też nie interesuje bo tradycjonalista jestem. W tym przypadku cytat "nie ważna płeć ważne uczucie" nie ma zastosowania.

Ogólnie przychylam się do Twej prośby o BANA i teraz będzie Cię przez naście dni dreszczyk emocji nachodził co dnia czekając na wynik., A jakie ja mam zdanie w materii powrotu na FORUM zbanowanych to jasno określiłem i czytelnie.
Każdy wybiera sobie forum gdzie chce być aktywny i czerpać wiedzę.
Adam

adamn 

Wysłany: 2016-10-24, 15:07   

co tak cienko? Jak nie będzie 50 to sam podejmę decyzję.
Adam

adamn 

Wysłany: 2016-10-28, 10:18   

Macie dwa dni na pokazanie, ze warto się dla WAS trudzić i prowadzić to FORUM. Jak określicie tak będzie ale w przyszłości mi nie truć, że jest nie tak jak chcecie. Jeszcze 21 głosów i WASZ głos się liczy bo inaczej wszyscy trafią w zaświaty i niebyt jak Marcin vel. Artur vel. Marzenka vel......
szkoda mego zdrowia na użeranie się i zabawę w podchody.
Adam

adamn 

Wysłany: 2016-10-29, 15:29   

Jeszcze 18 głosów i decyzja jest w Waszych rękach. Jak mniej w mech stetryczałych łapach. Adam

Ryszard Ff 

Imię: Ryszard
Wysłany: 2016-10-29, 21:19   

Wybaczcie mi prosze , ze zabieram glos ale trafia mnie szlag . Dlugo mnie tu nie bylo , a tu nadal nic sie nie poprawilo, nadal najezdzacie jeden na drugiego i na Adama , a zaczniecie pisac cos pozytywnego. Nie jestem swiety , tez sie wyklucalem z Adamem juz nie raz , ale to co on nam przekazuje , jest dla nas bezcenne , a wielu z tych co nosza teraz glowe ponad chmurami jeszcze kilka lat temu wnikliwie kopiowalo to co Adam napisal (i to jeszcze nie na jego forum) - glownie na temat leczenia naszych ryb. Pokora to slowo , ktore obowiazuje Nas wszystkich i tego powinnismy sie trzymac.
Pozdrawiam Wszystkich

adamn 

Wysłany: 2016-10-30, 17:12   

Riczard nie męcz organizmu :mrgreen: już po zawodach. Mimo, że nie ma 50 głosów to uszanuję WASZE głosy i będzie jak chcecie. Od dziś korzystanie z tego FORUM dla każdego Forumowicza to nie obowiązek jak niektórzy myśleli a PRZYWILEJE i to przez wielkie P
Dziś nie będę nic robił a dopiero po 1.11.2016 napiszę co i jak i kto w niebyt odejdzie. Nie ulega kwestii, że będą tacy co mogą o tym FORUM zapomnieć jak też tacy co mają szansę. Kto uważa, że winien dostać szansę na pozostanie na tym FORUM może do mnie na priva napisać z uzasadnieniem co może do tego FORUM wnieść nowego. Dziś nie podaję kto w niebyt odejdzie bez prawa łaski a szansę ma każdy jak ładnie napisze tak by mnie zaciekawić. Każdą sprawę rozpatrzę indywidualnie i po 1.11 podam co i jak będzie. Pewne jest, że od dzisiaj nie będzie powrotu dla tych co mają BANY uzyskane po dzisiejszym dniu. Era tłumaczenia się skończyła. Każdy od dziś niech odpowiada za siebie a nie nadstawia karku za innych bo to się nie opłaci. Dlatego też każdemu radzę by zaznajomił się jeszcze raz z REGULAMINEM tego FORUM bo tu ADMINISTRACJA czyli ja działa od dziś sprawnie jak swiss time :mrgreen:
Macie pisać o rybach, pasjach i pisać o tym co się dzieje na TYM FORUM a nie co gdzie indziej WAS spotkało. Mnie to nie interesuje co kto do kogo czuje i proszę zważać na słowa bo za słowa też można polecieć w niebyt.

Po 1.11. ostatki z uzasadnieniami oraz ze względu na to, że nasi są gdzie indziej trochę o inszości z starym vel. nowym starym działaniu poruszającym to FORUM.
A ponieważ nadchodzą dni, gdzie każdy wspomina bliskich to proszę się też zadumać na tym co było co jest a co będzie i jak będzie.
Adam

adamn 

Wysłany: 2016-11-02, 11:28   

Krótko - wszyscy co byli zbanowani a mieli więcej niż jedno KONTO zostaną na dniach zablokowani z możliwości korzystania z tego FORUM. Do kilku co mieli wyskok pierwszy raz wysłałem maila by w ciągu 24 godzin się określili czy są w stanie przestrzegać ZASAD i REGULAMINU tego FORUM. Jak TAK to zostaną przywróceni do łask ale bez ulgi na przyszłość. Jeden wyskok i w niepamięć.
Gwarantuję WAM, że takiego czegoś jak niedawno już na tym FORUM nie będzie.
ADMINISTRATOR

na 28 co mieli BANA to:
- 2 miało po 3 konta zbanowane co daje 6 zbanowanych
- 8 miało po 2 konta co daje 16 zbanowanych
- 6 to znafcy i Ci co się dali wmanewrować
co daje 28 zbanowanych.
Adam

adamn 

Wysłany: 2016-11-03, 16:03   

Dziś dokonałem oczyszczenia FORUM ze zbanowanych. Na teraz wygląda to tak
http://discusforum.adamn.pl/warnings.php
Mniemam, że już więcej nie będzie trzeba interweniować w działalność słowotwórczą interlokutorów. Proszę przestrzegać REGULAMINU i ZASAD a sprawy wykraczające poza określone załatwiać na priva lub maila. Przypomnę, że dostęp do tego FORUM to przywilej i jak kto tego nie rozumie to jest stosowny punkt w REGULAMINIE

§8. Pozostałe.
3. Konto użytkownika może zostać usunięte w każdej chwili na prośbę użytkownika. W tym celu należy zwrócić się z prośbą do administratora.

Adam

Odpowiedz do tematu