Muzyka i paletki ? |
Autor |
Wiadomość |
miki5
miki5
Imię: Pawel
|
Wysłany: 2013-04-21, 18:33 Muzyka i paletki ?
|
|
|
No właśnie muzyka czy paletki.Chciałbym pogodzić obydwie pasje ze sobą , a to nie łatwe szczególnie jak się kończy prace o siódmej wraca o ósmej gotuje obiad i oprząta ryby,no ale cóż życie to nie bajka i radzić sobie trzeba.Posiadam dwa keyboardy i jak tylko uda mi się znaleźć czas to gram ile sily w palcach jest .Oczywiście moja gra jest amatorska nie zawodowa .Pozdrawiam wszystkich forumowiczów |
|
|
|
|
plakat
Imię: Artur
Pomógł: 1 raz Wiek: 46 Dołączył: 26 Lis 2012 Posty: 126 Skąd: St. Albans
|
Wysłany: 2013-04-21, 21:20
|
|
|
Ja granie na gitarze zarzuciłem już dawno, ale pudło i elektryk zawsze w kącie stoją, od czasu do czasu coś tam się pogra. Na wszystkie pasje nie ma czasu, coś musi przegrać... |
|
|
|
|
szuszuszuszu918
tomasz
Imię: tomasz
|
Wysłany: 2013-04-21, 23:59
|
|
|
gitara super sprarwa |
|
|
|
|
gienierator
Imię: Eugeniusz
Pomógł: 4 razy Wiek: 59 Dołączył: 20 Lis 2012 Posty: 894 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 2013-04-22, 12:00
|
|
|
Posiadam w tej chwili w domu cztery wiosełka , basa , elektryka , akustyka i klasyka
(siedmiostrunnej tylko brakuje)
Nie to abym ujeżdżał non stop ale sobie czasem z synem siądę , piecyki pozałączamy......
i Ołtarzowa ma przechlapane bo raczej na ciężko pogrywamy .
Czasem sam akustyka odkurzam i wtedy już zdecydowanie inne klimaty ( bardziej ogniskowo biesiadne lub melancholijne )
pozdro.... |
|
|
|
|
adamn
Imię: Adam
Pomógł: 66 razy Wiek: 65 Dołączył: 19 Lis 2012 Posty: 7466 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 2013-04-22, 12:56
|
|
|
Ja czegoś nie rozumiem. Pisze się o muzyce a tu ktoś o wiosłach i piecykach pisze. A nie lepiej by wszyscy zajarzyli co to wiosło a co piecyk to powstawiać zdjęcia tych precjozów z lekkim historycznym opisem?
Kiedyś też posiadacz wiosła klasycznego ręcznie robionego. A co do pieca to nie obcy mi jest taki wolno stojący żeliwny.
Adam |
_________________ "Ten kto idzie za tłumem nie dojdzie dalej niż tłum. Ten, kto idzie sam, dojdzie w miejsca do których nikt jeszcze nie dotarł" Albert E.
|
|
|
|
|
miki5
miki5
Imię: Pawel
|
Wysłany: 2013-04-23, 22:11
|
|
|
No właśnie" plakat "ma racje zawsze coś musi przegrać ,kiedyś tez grałem w piłkę przez parę lat ale jak się ożeniłem no to już nie było szans na te przyjemności he he |
|
|
|
|
chimek
Imię: Krystian
|
Wysłany: 2013-05-04, 22:28
|
|
|
Kiedyś grałem po 8godz dziennie, katowałem solówki Joe Satriani, Steve Vai Tony Macalpine,
na klasyku vicente amigo, teraz żona słucha disco polo a mi rece opadają,ale tolerancyjny jestem,ale ciśnienie skacze mi górne |
|
|
|
|
|