Duch amzoński |
Autor |
Wiadomość |
amba
Imię: jarek
|
Wysłany: 2016-05-31, 07:01 Duch amzoński
|
|
|
Witam.
Czy ktoś z was chodował ducha razem z paletkami? Wymagania w necie podają dość podobne i ryba ciekawa więc tak się zastanawiam czy nie dołażyć doobsady, ale wolałbym najpierw wysłuchać opini fachowców. |
|
|
|
|
jurasiga
Imię: JURAS
Pomógł: 10 razy Wiek: 47 Dołączył: 20 Lis 2012 Posty: 1682 Skąd: Turek
|
Wysłany: 2016-05-31, 08:26
|
|
|
Z fachowcami to nie to forum |
_________________ Pozdrawiam Juras |
|
|
|
|
amba
|
Wysłany: 2016-05-31, 09:09
|
|
|
No no nie bądź taki skromny |
|
|
|
|
jurasiga
|
Wysłany: 2016-05-31, 09:16
|
|
|
Jarek pływają u ludzi te ryby ale nie wiem czy to dobry pomysł , to żeruje w nocy i wydziela że tak to nazwę ładunki elektryczne . Ale jakk chcesz to spróbuj zawsze jakieś doświadczenie , tylko postaraj się porządnie odrobaczyc , zresztą o tym powinieneś wiedzieć 😉 |
|
|
|
|
MICHALEK123
Imię: Michal
Pomógł: 4 razy Wiek: 54 Dołączył: 22 Gru 2013 Posty: 579 Skąd: XX
|
Wysłany: 2016-05-31, 17:09
|
|
|
jurasiga napisał/a: | Jarek pływają u ludzi te ryby ale nie wiem czy to dobry pomysł , to żeruje w nocy i wydziela że tak to nazwę ładunki elektryczne . Ale jakk chcesz to spróbuj zawsze jakieś doświadczenie , tylko postaraj się porządnie odrobaczyc , zresztą o tym powinieneś wiedzieć 😉 |
Dawaj go Juras pod grzałkę będziesz miał mniejsze rachunki he he.
Ktoś tu się spinał aby głupot nie pisać
PS
fajnie rośnie, nic paletką nie szkodzi, jeżeli zdrowy to jak odkurzacz zeżre wszystko
Wada to szybko rośnie do 40 cm + , takiego miałem no już był za duży oddałem, no i gdy dorośnie może zjadać drobnicę |
_________________ Pozdrawiam Michał |
|
|
|
|
jurasiga
|
Wysłany: 2016-05-31, 17:43
|
|
|
Michał czytales ty o tej rybie co kolwiek ? Jak pływa nocą to i palety płoszy a taki grzmot 40+ to na bank to robi . Zanim coś chcesz napisać upewnij się że druga osoba może wiedzieć co pisze
Ps. Z tym spinaniem i glupotach to mówisz o sobie , no ale ci nie wyszło , no cóż bywa nie lam sie.Nastepnym razem zerknij do wujka Google |
Ostatnio zmieniony przez jurasiga 2016-05-31, 17:45, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
adamn
Imię: Adam
Pomógł: 66 razy Wiek: 65 Dołączył: 19 Lis 2012 Posty: 7466 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 2016-05-31, 17:46
|
|
|
jurasiga napisał/a: | Z fachowcami to nie to forum |
no proszę jednak odpowiedź została przedstawiona w sposób rzeczowy. Znaczy są FACHOWCY. Juras nie trać wiary bo ta czyni cuda.
Adam |
_________________ "Ten kto idzie za tłumem nie dojdzie dalej niż tłum. Ten, kto idzie sam, dojdzie w miejsca do których nikt jeszcze nie dotarł" Albert E.
|
|
|
|
|
MICHALEK123
|
Wysłany: 2016-05-31, 19:53
|
|
|
jurasiga napisał/a: | Michał czytales ty o tej rybie co kolwiek ? Jak pływa nocą to i palety płoszy a taki grzmot 40+ to na bank to robi . Zanim coś chcesz napisać upewnij się że druga osoba może wiedzieć co pisze
Ps. Z tym spinaniem i glupotach to mówisz o sobie , no ale ci nie wyszło , no cóż bywa nie lam sie.Nastepnym razem zerknij do wujka Google |
Czytałem i wyobraź sobie że wychowałem od 3,5 cm do 30 dokładnie, a jeszcze razem z paletami .
No i wiesz prądem ich nie raził.
A to na czerwono to co jest jak nie głupota kwadratowa w twoim wykonaniu gdzie jest tak napisane?
Coś się tobie popyliło z elektrolokacją he he
A co do nocnego płoszenia to taki sam mit jak ten co mówi że może być tylko jeden duch w akwarium he he
Masz rację wyguglować se możesz ale z pojmowaniem to już inna bajka
Na tym zakończę boś sens zgubił i ad person walisz to typowe dla Twej osobowości |
|
|
|
|
amba
|
Wysłany: 2016-05-31, 20:04
|
|
|
Dzięki za odpowiedź Przemyślę jeszcze sprawę nie ma co pochopnie po
dejmować decyzji |
|
|
|
|
amba
|
Wysłany: 2016-05-31, 20:05
|
|
|
Dzięki za odpowiedź Przemyślę jeszcze sprawę nie ma co pochopnie po
dejmować decyzji |
|
|
|
|
jurasiga
|
Wysłany: 2016-05-31, 20:08
|
|
|
Jasne Michałku jasne wszyscy widzieli twe poczynania i twe ryby więc wiedzą co i jak bylo u ciebie więc nie pajacuj
Ps . Masz. Dowody na swe słowa , jakieś foty co kolwiek ?
Tylko nie mów że to było zanim byłeś na forum bo klynkne |
Ostatnio zmieniony przez jurasiga 2016-05-31, 20:11, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
MICHALEK123
|
Wysłany: 2016-05-31, 21:01
|
|
|
No w sumie lepiej marzyć o klękaniu gdy się leży porażony jak to pisałeś ("i wydziela że tak to nazwę ładunki elektryczne") he he klynkoojcie narody przed panem J.
Zobacz w mojej galerii, albo wiesz nie bo Ty wiesz najlepiej co i jak Jureczku niczym Kaszpirowski |
|
|
|
|
jurasiga
|
Wysłany: 2016-05-31, 21:11
|
|
|
A to co innego jest w opisie ?
https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Duch_brazylijski
No ale ty się znasz lepiej , lepiej wiesz wszystko , tylko od kiedy ty taaki mądry jesteś ? Boże chroń nas przed takimi ludźmi . W śród indjan by cię Bystry Potok nazwali takiś bystry jest |
|
|
|
|
MICHALEK123
|
Wysłany: 2016-05-31, 21:19
|
|
|
jurasiga napisał/a: | A to co innego jest w opisie ?
https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Duch_brazylijski
No ale ty się znasz lepiej , lepiej wiesz wszystko , tylko od kiedy ty taaki mądry jesteś ? Boże chroń nas przed takimi ludźmi . W śród indjan by cię Bystry Potok nazwali takiś bystry jest |
No to udowodniłeś że czytanie ze zrozumieniem to nie jest twoja mocna strona. I nie wzywaj Indian (nie indjan) no chyba że o co innego chodzi
Powiedz mi gdzie tam jest napisane że zacytuję z Jurasa "i wydziela że tak to nazwę ładunki elektryczne"
He he parkiet blisko coraz bliżej
musisz doczytać o polu ładunkach a i prawo Coulmba sie przyda, albo popytaj mentorów |
Ostatnio zmieniony przez MICHALEK123 2016-05-31, 21:28, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
jurasiga
|
Wysłany: 2016-05-31, 21:34
|
|
|
To ty cztaj ze zrozumieniem pole elektryczne to co to jest twoim zdaniem ? No i twoim zdanie cały czas je wytwarzania tak ?
Ja pier dziu drugi bosaczek rozmnozyl se palety i krzaczek mega z niego się zrobił hahhaahhaha.
Jak poluje w nocy to wytwarza krótki ładunek elektryczny który wraca odbity do niego od ofiary , tak jak u nietoperzy . No ale ty to wiesz bo palety rozmnożyłeś . I to ja się personalnie dopiero.... hahhahahahaahahh Wyjd i nie wracaj boś kolejny co się upokarza na oczach innych
Ps . No ty to jesteś kolejnym przykładem że tam usłyszy a tu klepie , albo się pytasz innych co i jak , nie raz już z tobą tak było hehehheehe a może wy z bosakiem teraz duet tworzycie ?
Ps2 . Faktycznie porównując ciebie do Indian ublizylem im i obraziłem ich sory jeśli ktoś jest Indjaninem i porownalem go do Pana M |
Ostatnio zmieniony przez jurasiga 2016-05-31, 21:47, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
|