Moje Rakiety |
Autor |
Wiadomość |
Duduś
Duduś
Imię: Tadeusz
Pomógł: 2 razy Wiek: 70 Dołączył: 27 Mar 2015 Posty: 876 Skąd: Rawicz
|
Wysłany: 2019-11-19, 19:29
|
|
|
Cześć
jakoś do FB nie mogę się przekonać
tam jak dla mnie za duży młyn
a red czy ja wiem już jakiś czas temu pisałem że kiedyś miałem dyski no a teraz niestety
tak się ma jak się dba i dlatego mam paletki 15 może 17 słabo karmione to i za bardzo nie porosły nie wspomnę już o wymianach wody które były żatko
a według mnie to dwa warunki pięknych zdrowych wyrośniętych ryb
może się zbiorę i zrobię jakiś filmik czy choćby zdjęcie
tylko czy jest jeszcze dla kogo? |
_________________ Duduś |
|
|
|
|
Christian
Imię: Krystian
|
Wysłany: 2019-11-20, 19:48
|
|
|
Zawsze ktoś się znajdzie. Ja zawsze choć przyznaję dużo rzadziej. Tadziu POZDRAWIAM i głowa do góry. |
|
|
|
|
bosman213
Imię: Marcin
|
Wysłany: 2019-11-20, 23:45
|
|
|
No widzisz Tadek ludziska zaglądają tylko nie zawsze chce im się coś pisać widocznie Tadek nie daj się dopaść beznadziei. |
_________________ "Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie"
Albert Einstein |
|
|
|
|
adamn
Imię: Adam
Pomógł: 66 razy Wiek: 66 Dołączył: 19 Lis 2012 Posty: 7466 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 2019-11-21, 09:15
|
|
|
Ty Dudek jakiś pesymista jesteś. Co chwila podaje linki do FORUM na GRUPIE i gdyby FORUM nie było to by GRUPY nie było. Wystarczy obaczyć sobie ilu jest w danej chwili na FORUM odwiedzających. Wszystko otwarte to i logować się nie muszą. A licznik zalogowanych pokazuje. Są dwie pewności:
1 - korzystanie z FB i GRUPY na nim jest wygodniejsze i dostępne od ręki bez komputera i logowania. Każdy ma wypasa smartffffona. Wystarczy mieć konto na FB i wszystko jasne w sekundę jesteś wstawiasz i piszesz. Ba dostajesz informacje o aktywności. Wada to wszystko rozp... w wątkach jak nie wiem co. I mniemam, żę z 20 % użytkowników potrafi znaleźć co ich interesuje. Potem przeglądanie i weryfikacja a czas biegnie.
2 - Korzystanie z FORUM jest mniej wygodne bo trzeba komputera szukać logować wstawiać zdjęcia na serwer czy filmy w linkach. Ale za to nawet 100 GRUP tematycznych nie da CI w 10 sekund tyle informacji co FORUM. Funkcja "SZUKAJ" wpisujesz słowo "..." i masz co chcesz. Wątki jednego AUTORA są w jednym kolejno pisane (jak ten o Rakietach) a nie roz... po całości. Niemniej jednak przykładowo w kilka dni uzyskałem na GRUPIE FB więcej akwariów z dyskami i opisem niż przez te lata na FORUM. Zresztą nie ma drugiej takiej BAZY na świecie gdzie by było tyle informacji rzetelnych jak tu. Tego NIKT nie obali.
I Dudek nie pitol, że ktoś kogoś wyprowadzał. Bo to jest życie i technika idzie do przodu. Inaczej by nam epoka kamienia łupanego została. Albo się ktoś dostosuje albo popada w niebyt. Ja jestem otwarty na wszystko i skoro ja mogłem inni też mogą. Zresztą nikt nikomu nie broni korzystać z FORUM i pisać. Zawsze jak kto ma problem odpowiadam.
Adam |
_________________ "Ten kto idzie za tłumem nie dojdzie dalej niż tłum. Ten, kto idzie sam, dojdzie w miejsca do których nikt jeszcze nie dotarł" Albert E.
|
|
|
|
|
pi14
Imię: Piotr
|
Wysłany: 2019-11-24, 17:32
|
|
|
Ile trzeba mieć pasji i cierpliwości by prowadzić takie forum i grupę na FB. Dzielenie się wiedzą i poradami z innymi winno być docenione , niestety wielu korzysta z gotowych porad i doświadczenia innych i nie potrafi uszanować tego, co otrzymują za Free, a niech spróbują na własnych barkach nosić ten ciężar. Wiem coś o tym co pisałem, prowadzę klub i forum o innej tematyce. Niestety wszystkim się nie dogodzi i dla tych wielu co korzystają i potrafią to docenić jest to poświecenie. |
|
|
|
|
bosman213
|
Wysłany: 2021-05-11, 16:08
|
|
|
Wykluta u mnie |
_________________ "Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie"
Albert Einstein |
|
|
|
|
domino77
Imię: Dominik
|
Wysłany: 2021-05-12, 20:26
|
|
|
Pogratulować, ładna |
|
|
|
|
bosman213
|
Wysłany: 2021-05-13, 22:11
|
|
|
Dzięki |
Albert Einstein |
|
|
|
|
|