Otwarty przez: adamn 2013-01-25, 17:58 |
Ważne przeczytaj |
Autor |
Wiadomość |
adamn
Imię: Adam
Pomógł: 66 razy Wiek: 65 Dołączył: 19 Lis 2012 Posty: 7466 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 2012-11-20, 16:56 Ważne przeczytaj
|
|
|
Witam
w celu sprawnego podawania informacji i zakresu tematycznego uprasza się o napisanie (poniżej) czego każdy oczekuje od tego FORA. Informacje zawarte mogą być nawet dziwne dla niektórych ale pozwolą właściwie określić treści działu jak też zakres tematyczny szczególnie w watkach przyklejonych.
U W A G A
do czasu braku opisu szczegółowego FORA uprasza się o nie zakładanie innych wątków. Pozwoli to przyspieszyć uruchomienie działu.
Adam |
_________________ "Ten kto idzie za tłumem nie dojdzie dalej niż tłum. Ten, kto idzie sam, dojdzie w miejsca do których nikt jeszcze nie dotarł" Albert E.
|
|
|
|
|
marutti
Imię: Przemek
Wiek: 48 Dołączył: 20 Lis 2012 Posty: 67 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 2012-11-20, 23:13
|
|
|
Jaka woda, dlaczego taka a nie inna, jak utrzymać parametry, jak przeciwdziałać skokom parametrów.
Tylko nie gańcie mnie, część wiem, ale wolę dokładnie przyswoić sobie to i owo. |
|
|
|
|
gienierator
Imię: Eugeniusz
Pomógł: 4 razy Wiek: 59 Dołączył: 20 Lis 2012 Posty: 894 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 2012-11-20, 23:55
|
|
|
No i masz rację , kto pyta nie błądzi ( choć patrząc z innej strony , jak by nie zbłądził to by pytać nie musiał)
pozdro... |
|
|
|
|
Igor
Imię: Igor
Pomógł: 1 raz Wiek: 33 Dołączył: 22 Lis 2012 Posty: 73 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2012-11-22, 12:39
|
|
|
To nie ma co ganić, bo chyba chodzi o to, żeby napisać co się uważa, że powinno być, a nie czego się nie wie i chciałoby się dowiedzieć ;)
Ja bym chciał tu ten "artykuł/opracowanie (nie wiem jak to nazwać)" co Adam kiedyś pisał. Pamiętam, że tam było o BW, CW i WW, itd.
Jeśli już jest to przepraszam - dopiero zaczynam szperać po forum :) |
|
|
|
|
adamn
Imię: Adam
Pomógł: 66 razy Wiek: 65 Dołączył: 19 Lis 2012 Posty: 7466 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 2013-01-25, 17:59
|
|
|
Dziś FORUM przekroczyło 500 w napisanych wątkach na FORUM. Dlatego trzeba trochę zweryfikować i poprawić jak jest co. Co byście w tym dziale zmienili lub dodali jeszcze.
Adam |
_________________ "Ten kto idzie za tłumem nie dojdzie dalej niż tłum. Ten, kto idzie sam, dojdzie w miejsca do których nikt jeszcze nie dotarł" Albert E.
|
|
|
|
|
|