Przesunięty przez: adamn 2014-12-31, 10:40 |
KONKURS - wiem wszystko 2014 |
Autor |
Wiadomość |
jurasiga
Imię: JURAS
Pomógł: 10 razy Wiek: 47 Dołączył: 20 Lis 2012 Posty: 1682 Skąd: Turek
|
Wysłany: 2014-12-26, 11:30
|
|
|
MICHALEK123 napisał/a: | bingo
złapani
to Ci "wszyscy" są? |
Powiedz proszę jak to jest być taką ..... jak ty
żeby się w taki żałosny sposób tłumaczyć |
_________________ Pozdrawiam Juras |
|
|
|
|
MICHALEK123
Imię: Michal
Pomógł: 4 razy Wiek: 54 Dołączył: 22 Gru 2013 Posty: 579 Skąd: XX
|
Wysłany: 2014-12-26, 12:28
|
|
|
Sorki Adam ale nie mogłem się powstrzymać |
_________________ Pozdrawiam Michał |
|
|
|
|
Luk_2_5
Imię: Ĺukasz
Wiek: 36 Dołączył: 15 Gru 2013 Posty: 430 Skąd: Ponętów Górny Pierwszy
|
Wysłany: 2014-12-26, 13:10
|
|
|
Jak ktoś się kompromituje cały czas to później próbuje obrócić wszystko w żart Mógłbym w to uwierzyć, gdyby nie fakt że jesteś Michale znany z takich wpadek |
|
|
|
|
alegumis [Usunięty]
|
Wysłany: 2014-12-26, 13:41
|
|
|
Radzę zachować siły i wiedzę na sobotę a Juras i Michał nie potrzebują adwokatów, niech sami załatwią sprawę. Ja odpuszczam i już nie chce mi się tu zaglądać, jeśli mam tylko czytać kto kogo lubi i kto ma rację a kto nie, dlaczego nie po ścigacie się w konkursach, była okazja aż w czterech zdjęcie miesiąca, wątek miesiąca, galeria miesiąca i konkurs wiem wszystko a frekwencja marna. Bawcie się dobrze |
Ostatnio zmieniony przez 2014-12-26, 13:41, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
MICHALEK123
Imię: Michal
Pomógł: 4 razy Wiek: 54 Dołączył: 22 Gru 2013 Posty: 579 Skąd: XX
|
Wysłany: 2014-12-26, 15:24
|
|
|
Bartku dziwisz się że frekwencja marna jak reguły w trakcie gry się zmienia.
Bo ważniejsze sprawy są?
A ten sobotni to już ściema jakaś jest 20-30 pytań No to ile? W jakiej formie? zamknięte? otwarte? kto pierwszy? na wszystkie czy na jedno? pytań można by mnożyć
Forma także nie rewelacyjna bo wszyscy wiedzą kto z kim z jakich powodów i dlaczego.
Rozpisywał się nie będę.
Wystarczy przeczytać co napisał Juras "wszyscy" wnioski się same nasuwają już nie wspomnę co pisał o pochodzeniu ryb kto czyta uważnie
Więc nie ma co pisać tu są równi i równiejsi (jedni dostają bana ostrzeżenia za niesmaczny kawał drudzy za wyzywanie od różnych NIC bo pewnie zasłużeni są)
I większość nowych zapaleńców poczyta i nie będzie pisała bo śmieszności się obawia i ataków.
PS
Tylko nie myślcie że ja się próbuje wybielić |
_________________ Pozdrawiam Michał |
|
|
|
|
jurasiga
Imię: JURAS
Pomógł: 10 razy Wiek: 47 Dołączył: 20 Lis 2012 Posty: 1682 Skąd: Turek
|
Wysłany: 2014-12-26, 18:19
|
|
|
No i tak z pierwszą częścią wypowiedzi si ę zgodzę z Tobą
Ale co do drugiej części to tak jak sam postąpiłeś wprowadziłem cię w błąd i podpuściłem a ty jak pelikan wszystko łykasz . Co Ty myślisz że z całym Forum siedzę i piszę prywatnie co by Ciebie wkopać , zastanów się chociaż raz .
Nikt nic nie myśli a na pewno nie Ja |
_________________ Pozdrawiam Juras |
|
|
|
|
alegumis [Usunięty]
|
Wysłany: 2014-12-27, 10:01
|
|
|
W zeszłym roku było tak samo w ostatniej odsłonie konkursu można było zdobyć chyba 20 punktów, więc można było się tego spodziewać i w tym roku. Ja jednak zachęcam mimo wszystko do udziału w dzisiejszej odsłonie konkursu. Pokażmy, że potrafimy zdrowo rywalizować w myśl zasady nie ważne jest zwycięstwo, ale sam udział. Ĺťyczę powodzenia i liczę na Was. Widzimy się o 21 00 powodzenia. |
|
|
|
|
adamn
Imię: Adam
Pomógł: 66 razy Wiek: 66 Dołączył: 19 Lis 2012 Posty: 7466 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 2014-12-27, 17:04
|
|
|
Jak w poprzednim roku tak i teraz będzie com napisał. A czy ktoś chce czy nie to jego sprawa by brać udział w KONKURSIE. Dla tego co wygra wielki FINAĹ (jak jeden z dziesięciu) wiadoma nagroda do odbioru w ciągu MIESIÄCA.
Mój profesor kiedyś mawiał: " nie bądź raptus baw się cy....." co radzę niektórym stosować nim osądy i swe wypowiedzi klikają w tem czy innem wątku.
Adam |
_________________ "Ten kto idzie za tłumem nie dojdzie dalej niż tłum. Ten, kto idzie sam, dojdzie w miejsca do których nikt jeszcze nie dotarł" Albert E.
|
|
|
|
|
Luk_2_5
Imię: Ĺukasz
Wiek: 36 Dołączył: 15 Gru 2013 Posty: 430 Skąd: Ponętów Górny Pierwszy
|
Wysłany: 2014-12-27, 20:58
|
|
|
Każde pytanie można będzie w oddzielnej wiadomości czy trzeba wszystkie od razu ? |
|
|
|
|
|