Humor |
Autor |
Wiadomość |
Rafal [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-12-06, 18:54
|
|
|
Otwarte jest, bo jest wolny wybór - dzięki temu można zdecydować czy chcemy czata czy wątek z humorem. Patrząc na aktywność - chyba to drugie ;) |
|
|
|
|
adamn
Imię: Adam
Pomógł: 66 razy Wiek: 65 Dołączył: 19 Lis 2012 Posty: 7466 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 2012-12-06, 19:12
|
|
|
Chyba piszę nie po naszemu. A skoro nie rozumie FORUM jak ma być to jedna linijka czatu mniej od dziś. Zamiast 17 linijek ulega zmniejszeniu do 16.
U W A G A teraz będzie żart
Kazdy żart linijki czatu wart.
ale się ubawiłem
Adam |
_________________ "Ten kto idzie za tłumem nie dojdzie dalej niż tłum. Ten, kto idzie sam, dojdzie w miejsca do których nikt jeszcze nie dotarł" Albert E.
|
|
|
|
|
Ryszard [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-12-06, 22:14
|
|
|
Adam zamknij prosze to i bedzie po klopocie . Na jaka pogode mamy sie wzajemnie denerwowac . Moze sie okazac , ze sa wsrod nas osoby , ktore robia to specjalnie , a wtedy wszyscy za to bedziemy odpowiadac. |
|
|
|
|
adamn
|
Wysłany: 2012-12-07, 06:38
|
|
|
To FORUM ma być fachowe a każdy świadomy tego co w nim zameszcza. Tym się różnimy od małpy. Nie jest powiedziane, że następna próba to kolejna linijka czatu. Jest wiele możliwości na które każdy się zgadzał akceptując REGULAMIN.
Taki żarcik:ja nigdy nie wiem co mnie czeka z rana.
Kawa czy śmietana na FORUM.
Ma być tak by dobro FORUM było dobrem NAJ.... dla każdego forumowicza. dziś mi podłączają internet to ruszę z kopyta i nie będzie czasu na żarciki. Każdy są cegiełkę stworzy na tym FORUM.
Adam |
_________________ "Ten kto idzie za tłumem nie dojdzie dalej niż tłum. Ten, kto idzie sam, dojdzie w miejsca do których nikt jeszcze nie dotarł" Albert E.
|
|
|
|
|
Rafal [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-12-24, 14:22
|
|
|
Z uwagi na coraz lepsze zachowanie, większą aktywność i przestrzeganie REGULAMINU przywracamy utraconą w przeszłości linijkę na CZACIE |
|
|
|
|
jurasiga
Imię: JURAS
Pomógł: 10 razy Wiek: 46 Dołączył: 20 Lis 2012 Posty: 1682 Skąd: Turek
|
Wysłany: 2012-12-24, 14:59
|
|
|
... |
_________________ Pozdrawiam Juras |
Ostatnio zmieniony przez jurasiga 2012-12-24, 21:15, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
adamn
|
Wysłany: 2012-12-24, 15:21
|
|
|
jurasiga napisał/a: | http://swir.us/list-do-swietego-mikolaj. |
ponieważ dziś wigilia i mam imieniny i FORUM ma już ponad miesiąc to chyba żeśmy się z Rafałem pospieszyli. Chyba też za wcześnie wczoraj byłem z całego FORUM zadowolony. Mnie nie interesują jednostki a całe FORUM. Ty łamiesz zasady wspólnego istnienia.
Juras w wigilię się nie pije i nie nadwyrężą mojego zdrowia ponad miarę dopuszczalną. Nie radzę w przyszłości sprawdzać mojej cierpliwości. Jak chcesz lub ktoś chce się pobawić w podchody to proponuję do mnie priva napisać. Tu podałeś w Ĺwięta dla niektórych ważne i tradycyjne bo każdy je obchodzi linka. Aż się zniesmaczyłem ile wulgaryzmu i błędów w mowie polskiej tak się znajduje.
Ponieważ jestem ugodowy to mam dwa wyjścia:
1 - strzelić CI za łamanie zasad i REGULAMINU
2 - zgodnie z tym co było wcześniej uciąć nie jedną a teraz dwie linijki czatu
3 - strzelić i uciąć takie dwa w jednym
Wybieraj Juras
jak czat się nie sprawdza to tylko powiedz
Możecie pisać tu bez czatu.
Adam |
|
|
|
|
|
adamn
|
Wysłany: 2012-12-24, 15:30
|
|
|
w jednym filmie było tak: "jedynkę wybierz panie"
Jak jeszcze jeden telefon mi przeszkodzi w uczcie to nie ma zmiłuj. Zemsta będzie chińczyka. Ja dziś Ĺwiętuje i reszta też niech tak zrobi i o tym dniu pamięta na przyszłość.
Adam |
|
|
|
|
|
jurasiga
Imię: JURAS
Pomógł: 10 razy Wiek: 46 Dołączył: 20 Lis 2012 Posty: 1682 Skąd: Turek
|
Wysłany: 2012-12-24, 15:56
|
|
|
adamn napisał/a: | Juras w wigilię się nie pije |
Co to tej wypowiedzi to nie musisz mnie obrażać nie pije w święta a i nie pisze po pijaku na forum jak to czynił wiesz kto więc nie życzę sobie takich wywodów na mój temat a jak chcesz mnie obrażać to pisz na priv |
_________________ Pozdrawiam Juras |
|
|
|
|
adamn
|
Wysłany: 2012-12-24, 19:34
|
|
|
jurasiga napisał/a: | adamn napisał/a: | Juras w wigilię się nie pije |
Co to tej wypowiedzi to nie musisz mnie obrażać nie pije w święta a i nie pisze po pijaku na forum jak to czynił wiesz kto więc nie życzę sobie takich wywodów na mój temat a jak chcesz mnie obrażać to pisz na priv |
Juras to nie było po pijaku? Znaczy na trzeźwo?
Juras to znaczy, że nawet moje usprawiedliwienie (Twego postępku haniebnego) co do stanu trzeźwości (jako obrońcy z urzędu) nie miało wpływu bo pisałeś na trzeźwo. Na trzeźwo w taki dzień jak ten nie masz umiaru. Forum czytają małoletni a Ty w tym linku o h.. co jak każdy wie pisze się ch.. o k.. i innych tam takich a ja durny CI dałem jedno tylko? Na klatę miałeś przyjąć a nie dyskusję jak inni prowadzić na forum co ich miałeś zapewne na myśli. Juraz przecie pisałem CI na priva byś podjął decyzje i odpowiedziałeś, że 1 wybierasz. Dlaczego wtedy nie byłeś taki hardy?. A teraz jakieś insynuacje?
Juras nie trza drążyć bo się pogrążasz. Masz już dodatkowa 1, Myślałem , że będziesz miał godność i swój link wywalisz bo miałeś czas a TY nic. Piszesz o obrażaniu. Juras TY wszystkich na FORUM obraziłeś w tym dniu tym nieprzemyślanym linkiem Link jest i dalej jestem zniesmaczony.
Adam |
|
|
|
|
|
|