roh
Ryby z Amazonii to moja pasja
Imię: Roman
Pomógł: 2 razy Wiek: 63 Dołączył: 05 Mar 2013 Posty: 500 Skąd: Kętrzyn
|
Wysłany: 2013-12-08, 10:44
|
|
|
adamn napisał/a: |
No i skąd TYĹ wziął ten niby mój cytat?
NIC tu nie będzie nikt wklejał a jak chcecie sobie pofiglować słownie to zapraszam na priva.
Wrócić do tematy wątku.
Adam |
To jest cytat z Twojej wypowiedzi z wklejonym na czerwono moim dopiskiem. Po prostu źle zacytowałem--przepraszam, że wkładam swoje słowa w twoją wypowiedź---nieświadomka. Ĺťeby nie było--nie denerwuj się popraw i będzie ok.
Troszeczkę straciłem panowanie nad emocjami. Puszczają czasami struny kiedy kilka osób twierdzi, że preparat pomaga, a jedna upiera się, że chce podania formuły usuwania syfu z wody tutaj na forum--ta formuła jest strzeżona jak największe banki świata.Ja kiedy rozmawiałem z osobą mocno kompetentną z Tetry -na zadane pytanie -jak to działa otrzymałem odpowiedź:
To jest jak taki 200 m2 domek mieszkalny, gdzie nic nie musisz robić, (palić, sprzątać, gotować, włączać telewizora, radia, robić zakupów) Wszystko masz na pojawienie się myśli o tym.
Zapytałem o Easy Balance
Odpowiedź brzmiała:
To dokładnie to samo tylko, że w 10 piętrowym wieżowcu.
. Ja wiem, że czasami bez chemii(nie tylko tej) Nie dał bym sobie rady. Przepraszam za bałagan. Już wróciłem do siebie
I jeszcze jedno. Nie użyłem nigdzie żadnych sformułowań mających na celu obrażanie kogokolwiek, Ĺukasz jeżeli uważasz, że porównanie mnie do świnek z Orwella nie jest obrazą, a ja cię czymś obraziłem to przepraszam.
Co do tego, że chcesz coś tam zacytować na mój temat to nie krępuj się, mam to w głębokim dole. |
Ostatnio zmieniony przez roh 2013-12-08, 10:50, w całości zmieniany 2 razy |
|