Jak długo może trwać aklimatyzacja i brak apetytu? |
Autor |
Wiadomość |
Więcek
Pasjonat
Imię: Piotrek
Pomógł: 1 raz Wiek: 46 Dołączył: 20 Lis 2012 Posty: 346 Skąd: Głogów
|
Wysłany: 2013-11-17, 18:13
|
|
|
Ja swoich nie odrobaczałam ani kwarantanny a jedzą wiadrami i tez są z Chorzowskiej hodowli. |
_________________ ''Nie dyskutuj z idiotą bo najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem,,
A.Einstein. |
|
|
|
|
adamn
Imię: Adam
Pomógł: 66 razy Wiek: 65 Dołączył: 19 Lis 2012 Posty: 7466 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 2013-11-17, 19:01
|
|
|
Więcek napisał/a: | Ja swoich nie odrobaczałam ani kwarantanny a jedzą wiadrami i tez są z Chorzowskiej hodowli. |
Kurcze jakiś jasnowidz jesteś po zdjęciu piszesz skąd są ryby a w temacie nigdzie nie ujęte skąd pochopdzą. Widać Twój podpis
"Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.."
mnie przerasta i nie będę nawet próbował dyskusji skąd i co mają ryby z wątku.
U W A G A:
Polecam CI doczytanie REGULAMINY a szczególnie
§3. Pisanie na forum i na shoutboxie.
Traktuj to nad wyraz poważnie. Chyba, że z tym podpisem wyskoczysz na inne FORA, gdzie piszesz włącznie ze swoim gdzie jesteś ADMINEM.
Adam |
_________________ "Ten kto idzie za tłumem nie dojdzie dalej niż tłum. Ten, kto idzie sam, dojdzie w miejsca do których nikt jeszcze nie dotarł" Albert E.
|
|
|
|
|
Więcek
Pasjonat
Imię: Piotrek
Pomógł: 1 raz Wiek: 46 Dołączył: 20 Lis 2012 Posty: 346 Skąd: Głogów
|
Wysłany: 2013-11-17, 19:41
|
|
|
adamn napisał/a: | Chyba, że z tym podpisem wyskoczysz na inne FORA, gdzie piszesz włącznie ze swoim gdzie jesteś ADMINEM. |
Zrobione
A ryby to się przekonasz że miałem rację. Bywam tam gdzie Ty nie możesz a i odwrotnie bywa. Mnie nie nosi tam gdzie Ty masz dostęp.. |
_________________ ''Nie dyskutuj z idiotą bo najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem,,
A.Einstein. |
|
|
|
|
tadeo
Imię: Tadeusz
|
Wysłany: 2013-11-17, 23:03
|
|
|
Aklimatyzacja może przebiegać też w takim tempie: wtorek 12.11 godz. 19.00 para ryb od Adama wpuszczona do akwarium tarliskowo- kwarantannowego, piątek 16.00 pierwsze tańce przy stożku a sobota 22.00 ikra na stożku. Apetyt ryb - jedzą jak by miesiąc nie widziały talerza. |
|
|
|
|
adamn
Imię: Adam
Pomógł: 66 razy Wiek: 65 Dołączył: 19 Lis 2012 Posty: 7466 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 2013-11-18, 12:52
|
|
|
Więcek napisał/a: | adamn napisał/a: | Chyba, że z tym podpisem wyskoczysz na inne FORA, gdzie piszesz włącznie ze swoim gdzie jesteś ADMINEM. |
Zrobione
A ryby to się przekonasz że miałem rację. Bywam tam gdzie Ty nie możesz a i odwrotnie bywa. Mnie nie nosi tam gdzie Ty masz dostęp.. |
nie kpij z FORUM bo ja i inni nie będę chcieli z Tobą prowadzić dyskusji. Napisałem jak ma być i Twój wybór. Nie wprowadzaj OGĂĹU w błąd fałszem podszyty bo nie jest w podpisie jak masz, gdzie indziej. Chyba, że znaczenie słowa "zrobione" znaczy co innego. Doczytaj co pisałem jeszcze kilka razy i do dzieła. Gdybyś nie wiedział jak masz u siebie to masz tak:
"Pokaż mi Swoje akwarium i ryby a będę wiedział czy słuchać Twych rad.
Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem... "
To moje OSTATNIE zwrócenie UWAGI.
A co do racji to wystarczy badanie bezbolesne jednej rybie zrobić i KAĹťDY się dowie kto miał rację. Tak to dalej przelewamy w próżne. Gdzie TY chodzisz to mnie i innych chyba nie interesuje bo to nie od tego to FORUM.
Adam |
_________________ "Ten kto idzie za tłumem nie dojdzie dalej niż tłum. Ten, kto idzie sam, dojdzie w miejsca do których nikt jeszcze nie dotarł" Albert E.
|
|
|
|
|
|