IV Międzynarodowe Mistrzostwa Dyskowców. |
Autor |
Wiadomość |
adamn

Imię: Adam
Pomógł: 66 razy Wiek: 66 Dołączył: 19 Lis 2012 Posty: 7461 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 2013-10-27, 19:11
|
|
|
Bogdan napisał/a: | Widzę Adam ze tym razem się nie dogadamy.Mimo deklarowanej otwartości na współpracę jakoś mi wychodzi że to ma być współpraca jednostronna t.z. ja daję zdjęcia a Ty nic.
Tak więc ja nie łamiąc Twojego regulaminu usuwam link Ty natomiast zgodnie z moim wewnętrznym regulaminem usuwasz zdjęcia i problem jest rozwiązany.
Więcej szkoda pisać na ten temat może przy następnej okazji "wykażemy" więcej woli do współpracy.
Pozdrawiam Bogdan M |
Skoro tak to widzisz Bogdan i ma być po Twojemu to widać ktoś tu do czegoś nie dorósł i FAKTY przeinacza. Deklaracja moja wisi na FORUM od miesięcy i jakoś tego nikt z PKMD do dziś nie zauważył? Dziwne jakieś to chyba bo nawet z zarządu tu ludzie piszą.
http://discusforum.adamn.pl/viewtopic.php?t=934
to jest dobra wola Bogdan i chęć współpracy. Podobno Roman pisał o oddzieleniu klubu i forum ale jak widać dalej żyjemy w innych światach. Zdjęcia usunę zgodnie z Twoją wolą.
Masz Bogdan link z logiem FORUM i tam po uzgodnieniach wklejaj co chcesz i jak chcesz co tyczy tematu linka podanego wyżej. No bo nie powiesz Bogdan, że rejestrowałeś się tu z własnej woli Zobaczymy komu zależy a kto żyje dalej w swoim świecie. Masz podany wyżej link to pokażcie klasę niech wszyscy widzą kto chce współpracy a kto nie. Jeśli tak to rozpoczynamy proponowaną od miesięcy współpracę na zasadzie RĂWNOĹCI a nie WY wszystko a to FORUM NIC.
Link usunę i zdjęcia też skoro taka twoja wola. Gdybyście czasem nie mieli ochoty współpracować to zobaczymy się za dwa lata na kolejnych mistrzostwach, gdzie jak pisałem będę z FORUM i rybami należącymi do FORUMOWICZĂW. Myślę też, że przez ten okres nikt nie zakłóci nam wszystkim sielanki i spokoju bez siania fermentu. Ba ja ze swej strony zapraszam też WAS na kolejną wystawę ZOO-BOtanika 2014, gdzie razem możemy pokazać coś co zostanie na długo w pamięci.
No jest też druga propozycja:
link zostaje ja na PKMD zakładam wątek o tym FORUM i piszta co chceta. Napisze by zachowane było status quo. Przykładowo o ostatniej ZOO-BOtanice i relację przedstawię. No i nie będę odsyłał na to FORUM a zdjęcia powstawiam u WAS. Ba nie wspomnę, że byście mogli mieć bazę :
- chorób i leczenia dyskowców
- mikroskopu i identyfikacji stworzeń wszelakich
- inne ciekawe niedostępne nigdzie indziej.
I niby ta wola do współpracy z mej strony to NIC? Bogdan zlituj się.
Adam |
_________________ "Ten kto idzie za tłumem nie dojdzie dalej niż tłum. Ten, kto idzie sam, dojdzie w miejsca do których nikt jeszcze nie dotarł" Albert E.
 |
|
|
|
 |
Bogdan

Imię: Bogdan
Wiek: 76 Dołączył: 26 Paź 2013 Posty: 55 Skąd: Jaroszowiec
|
Wysłany: 2013-10-27, 19:28
|
|
|
adamn napisał/a: | Bogdan napisał/a: | Widzę Adam ze tym razem się nie dogadamy.Mimo deklarowanej otwartości na współpracę jakoś mi wychodzi że to ma być współpraca jednostronna t.z. ja daję zdjęcia a Ty nic.
Tak więc ja nie łamiąc Twojego regulaminu usuwam link Ty natomiast zgodnie z moim wewnętrznym regulaminem usuwasz zdjęcia i problem jest rozwiązany.
Więcej szkoda pisać na ten temat może przy następnej okazji "wykażemy" więcej woli do współpracy.
Pozdrawiam Bogdan M |
Skoro tak to widzisz Bogdan i ma być po Twojemu to widać ktoś tu do czegoś nie dorósł i FAKTY przeinacza.
Adam |
Taki mały cytat z regulaminu forum
§3. Pisanie na forum i na shoutboxie.
1. Cenimy wolność słowa ale z poszanowaniem godności. Nie wyśmiewaj i nie obrażaj innych użytkowników.
Adamie ja ten temat zakończyłem i nie mam zamiaru do niego wracać.
Jeżeli myślisz o oficjalnej współpracy wystąp z tym do Zarządu PKMD bo jak Ci wiadomo nasze forum w odróżnieniu od Twojego nie jest prywatne i o wszystkim musi decydować zarząd.
Pozdrawiam Bogdan M |
_________________ Szczęśliwi ci, których nie uczę.
Pozdrawiam Bogdan M |
Ostatnio zmieniony przez Bogdan 2013-10-27, 19:51, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
adamn

|
Wysłany: 2013-10-27, 19:47
|
|
|
Bogdan napisał/a: |
Taki mały cytat z regulaminu forum
§3. Pisanie na forum i na shoutboxie.
1. Cenimy wolność słowa ale z poszanowaniem godności. Nie wyśmiewaj i nie obrażaj innych użytkowników.
|
No Bogdan a kto, gdzie kogo wyśmiewa. Normalnie to daję czas by każdy wskazał, gdzie ja kogoś wyśmiewam (bo to chyba mnie tyczy) ale wstawię Ci Twój cytat:
Bogdan napisał/a: | Widzę Adam ze tym razem się nie dogadamy.Mimo deklarowanej otwartości na współpracę jakoś mi wychodzi że to ma być współpraca jednostronna t.z. ja daję zdjęcia a Ty nic.
|
jak widać Bogdan nie dość, że sobie robisz jaja i kpisz w żywe oczy kolejnymi stwierdzeniami i piszesz co chcesz to i FAKTY naginasz co Ci wyżej udowodniłem kilka razy.
To że świadomie łamałeś REGULAMIN tego FORUM to pominę bo chęci miałem ale i tak to nic nie dało. To już nie naśmiewanie się ze mnie ale z całego FORUM a to jest bliskie memu sercu bo jeszcze roczku nie skończyło ale jakoś daje radę.
Bogdan nigdzie nie mam zamiaru się zwracać, gdyż FORUM założyłem z Rafałem ale jest ono dla WSZYSTKICH i w ich imieniu składałem ileś miesięcy temu ową propozycje współpracy. Ona jest dla mnie OBOWIÄZUJÄCA. Chcecie to zaczniemy współpracę. Nie to damy sobie radę i bez niej się jakoś obejdziemy. Traktuj ową propozycje jako taki list otwarty o współpracy OBOWIÄZUJÄCY.
Adam |
_________________ "Ten kto idzie za tłumem nie dojdzie dalej niż tłum. Ten, kto idzie sam, dojdzie w miejsca do których nikt jeszcze nie dotarł" Albert E.
 |
|
|
|
 |
Bogdan

|
Wysłany: 2013-10-27, 19:54
|
|
|
Pozdrawiam Bogdan M. |
Pozdrawiam Bogdan M |
|
|
|
 |
Więcek
Pasjonat
Imię: Piotrek
Pomógł: 1 raz Wiek: 46 Dołączył: 20 Lis 2012 Posty: 346 Skąd: Głogów
|
Wysłany: 2013-10-27, 19:59
|
|
|
Bogdan napisał/a: | Jeżeli myślisz o oficjalnej współpracy wystąp z tym do Zarządu PKMD |
adamn napisał/a: | nigdzie nie mam zamiaru się zwracać |
Amen. |
_________________ ''Nie dyskutuj z idiotą bo najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem,,
A.Einstein. |
|
|
|
 |
adamn

|
Wysłany: 2013-10-27, 20:10
|
|
|
Więcek napisał/a: | Bogdan napisał/a: | Jeżeli myślisz o oficjalnej współpracy wystąp z tym do Zarządu PKMD |
adamn napisał/a: | nigdzie nie mam zamiaru się zwracać |
Amen. |
Piotrek zaczynasz mnie drażnić swymi wtrętami wszędzie, gdzie się da, Nie przeczytałeś co napisałem i to w kolejny wątku, to swoje teksty dla siebie zachowaj albo w kościele odprawiaj ale nie tu. Wstawiasz cytat z którego jak ktoś czyta tak jak ty po łebkach to wyjdzie, że ja nie chcę. Czemu nie cytowałeś całości?
Więcek napisał/a: | Bogdan napisał/a: | Jeżeli myślisz o oficjalnej współpracy wystąp z tym do Zarządu PKMD |
adamn napisał/a: | nigdzie nie mam zamiaru się zwracać, gdyż FORUM założyłem z Rafałem ale jest ono dla WSZYSTKICH i w ich imieniu składałem ileś miesięcy temu ową propozycje współpracy. Ona jest dla mnie OBOWIÄZUJÄCA. Chcecie to zaczniemy współpracę. Nie to damy sobie radę i bez niej się jakoś obejdziemy. Traktuj ową propozycje jako taki list otwarty o współpracy OBOWIÄZUJÄCY. |
Amen. |
widzisz jaka to różnica w cytowaniu. Wcześniej było:
ja nie chcę a teraz jest ja chcę a inni nie chcą.
No i to sakramentalne słowo co nie przystoi na FORUM. Tu nic nie jest zamknięte a otwarte jak karta historii, którą trzeba zapisać. A jak zostanie ona zapisana zależy tylko od nas samych - tych co zarejestrowani i tworzą to FORUM.
Adam |
 |
|
|
|
 |
Więcek
Pasjonat
|
Wysłany: 2013-10-27, 20:15
|
|
|
Niedawno kilka postów temu sam mówiłeś amen.
A odnośnie tego co cytowałem, jak ktoś Ci mówi "Ciach bajera, nie mam nic więcej do powiedzenia" to czy tak ciężko to zrozumieć. Wszystko trzeba Ci tłumaczyć a Ty i tak to przekręcisz i Twoje będzie na wierzchu. Ja pitole. Później będą pretensje że ostatnie moje 30 postów to pitu pitu.
Ręce opadają. |
_________________ ''Nie dyskutuj z idiotą bo najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem,,
A.Einstein. |
Ostatnio zmieniony przez Więcek 2013-10-27, 20:15, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
gienierator

Imię: Eugeniusz
Pomógł: 4 razy Wiek: 59 Dołączył: 20 Lis 2012 Posty: 894 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 2013-10-27, 20:26
|
|
|
Więcek napisał/a: | 30 postów to pitu pitu. |
Nie to żebym się czepiał , ale jest , Bogdan to poważny facet i sobie chyba radę da???
Po co się wcinać miedzy animozje miedzy Panami ???
pozdro.... |
|
|
|
 |
adamn

|
Wysłany: 2013-10-27, 20:27
|
|
|
Piotrek jeśli Ty nie widzisz co piszesz i jak piszesz. Słowo amen z Twym cytatem przyrównujesz do mnie co napisałem ileś postów temu to chyba w innym świecie żyjemy. Zobacz watek gdzie napisałem słowo
amen
http://discusforum.adamn....ighlight=#23177
owo amen było bez cytatu i tylko z podpisem a tyczyło Twego przyznania się do pomylenia z poplątaniem.
Opamiętaj się Piotrek i zważ co piszesz i jak. Może jakiś treściwy wątek byś założył na FORUM z korzyścią dla każdego? Swoje ręce zostaw dla siebie a mi NIC nie musisz tłumaczyć chyba, że chcesz podyskutować o napięciu powierzchniowym i jego rozwarstwieniu by owady mogły biegać po wodzie. Wtedy NIC nie ma do powiedzenia bo to mnie przerasta.
Adam |
 |
|
|
|
 |
Więcek
Pasjonat
|
Wysłany: 2013-10-27, 20:35
|
|
|
To że nic treściwego na forum nie wniosę to Ci już teraz mogę powiedzieć. Idę odpocząć bo jutro do pracy. |
A.Einstein. |
|
|
|
 |
Rafal [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-10-27, 20:38
|
|
|
Więcek napisał/a: | To że nic treściwego na forum nie wniosę to Ci już teraz mogę powiedzieć. |
Ale przeczytałeś i zdajesz sobie sprawę, że:
5. Forum to nie śmietnik aÂÂ jeśli Twój post niczego nowego nie wniesie do dyskusji i piszesz jedynie np. ÂÂNo właśnie!ÂÂ, ÂÂZgadzam się z powyższym, nie zamieszczaj go. Uzasadnij swoje zdanie. Posty nic nie wnoszące do tematu będą usuwane bez ostrzeżenia (nie dotyczy działu Galeria). |
|
|
|
 |
ratafia

Imię: Katarzyna
Pomogła: 4 razy Wiek: 48 Dołączyła: 09 Gru 2012 Posty: 279 Skąd: Nowy Dwór M
|
Wysłany: 2013-10-27, 21:53
|
|
|
gienierator napisał/a: | Po co się wcinać miedzy animozje miedzy Panami ??? |
Tym bardziej, że to nie osobista niechęć - ale tak zwane wyższe cele.
Tu potrzebna wyższa polityka, żeby każda ze stron coś dla siebie ugrała i nie czuła się nabita w przysłowiową butelkę.
Szkoda, że Take dyskusje są piekielnie trudne - najgorsze to trzymać nerwy na wodzy a jednocześnie zachować jasny umysł, ja to się do tego nie nadaję.
Pokażcie panowie jak to się robi po męsku! |
|
|
|
 |
roh
Ryby z Amazonii to moja pasja
Imię: Roman
Pomógł: 2 razy Wiek: 63 Dołączył: 05 Mar 2013 Posty: 500 Skąd: Kętrzyn
|
Wysłany: 2013-10-28, 18:32
|
|
|
gienierator napisał/a: | Więcek napisał/a: | 30 postów to pitu pitu. |
Nie to żebym się czepiał , ale jest , Bogdan to poważny facet i sobie chyba radę da???
Po co się wcinać miedzy animozje miedzy Panami ???
pozdro.... |
Teraz to ja muszę tu napisać Amen!!!!! bo to święte słowa.
Ja ciągle kompletuję nagrodzone ryby. Cosik wstawię tutaj. Tak to jest jak się młodzież dorwie do sprzętów starszyzny plemienia. |
Ostatnio zmieniony przez roh 2013-10-28, 18:35, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Bogdan

|
Wysłany: 2013-10-28, 18:50
|
|
|
ratafia napisał/a: | gienierator napisał/a: | Po co się wcinać miedzy animozje miedzy Panami ??? |
Pokażcie panowie jak to się robi po męsku! |
Kaśka nie podpuszczaj !!!
A tak w ogóle to witam wszystkie Piękne Panie i.... Panów też.
W zasadzie od tego powinienem zacząć , ale przecież tu sami znajomi jeżeli jednak ktoś jest nieznajomy to też go witam!!!
Ĺwiatek akwarystyczny w czasach internetu jest bardzo mały.
Pozdrawiam Bogdan M |
Pozdrawiam Bogdan M |
|
|
|
 |
A!icja

Imię: Alicja
Pomogła: 4 razy Wiek: 30 Dołączyła: 09 Gru 2012 Posty: 851 Skąd: lublin
|
Wysłany: 2013-10-28, 19:05
|
|
|
Bogdan napisał/a: | W zasadzie od tego powinienem zacząć , ale przecież tu sami znajomi jeżeli jednak ktoś jest nieznajomy to też go witam!!! |
A mogłabym Cie poprosić o wpis tutaj:
http://discusforum.adamn....p?p=22868#22868
Tylko bez skromności
Pozdrawiam |
_________________ Bo widzisz drogie dziecko...
Tak już w życiu bywa,
że pies tonie, łańcuch pływa. |
|
|
|
 |
|