DiscusForum.adamn.pl Strona Główna  
      FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Zaloguj     

Poprzedni temat «» Następny temat
IV Międzynarodowe Mistrzostwa Dyskowców.
Autor Wiadomość
roh 
Ryby z Amazonii to moja pasja

Imię: Roman
Wysłany: 2013-09-12, 21:54   IV Międzynarodowe Mistrzostwa Dyskowców.

Zapraszam wszystkich zapaleńców do wzięcia udziału w tej imprezie. Ja byłem, udział brałem, sukcesy odnosiłem. Każdemu dane powinno być raz spróbować. Tam można spotkać światowe sławy w dziedzinie "Dyskowiec"
Mam wszystkie pełnomocnictwa do wystawienia takiego zaproszenia.
http://mistrzostwa-dyskowcow.pl
Mam nadzieję, że admin nie potraktuje tego linku jako wrogą propagandę
Ostatnio zmieniony przez 2013-09-13, 05:52, w całości zmieniany 2 razy  

Więcek 
Pasjonat

Imię: Piotrek
Wysłany: 2013-09-13, 14:03   

Ja potwierdzam swoją obecność.

A.Einstein.

roh 

Wysłany: 2013-09-13, 16:01   

Więcek napisał/a:
Ja potwierdzam swoją obecność.

Dawaj jakieś fajne ryby Piotrek

alex 

Imię: Ola
Wysłany: 2013-09-13, 16:13   

Ja również się wybieram. Mam nadzieję, że nic mi tym razem planów nie pokrzyżuje :-)

A!icja 

Imię: Alicja
Pomogła: 4 razy
Wysłany: 2013-09-13, 16:15   

alex napisał/a:
Ja również się wybieram. Mam nadzieję, że nic mi tym razem planów nie pokrzyżuje

Czekam na fotki Olu :mrgreen:

adamn 

Imię: Adam
Wysłany: 2013-09-13, 18:36   Re: IV Międzynarodowe Mistrzostwa Dyskowców.

roh napisał/a:
Zapraszam wszystkich zapaleńców do wzięcia udziału w tej imprezie. Ja byłem, udział brałem, sukcesy odnosiłem. Każdemu dane powinno być raz spróbować. Tam można spotkać światowe sławy w dziedzinie "Dyskowiec"

Znaczy Roman masz też pewnie pełnomocnictwa do tego co w wątku:

http://discusforum.adamn.pl/viewtopic.php?t=934

bo nie wiem jak się do tego ustosunkować?

Adam

roh 

Wysłany: 2013-09-13, 22:07   Re: IV Międzynarodowe Mistrzostwa Dyskowców.

adamn napisał/a:
roh napisał/a:

Znaczy Roman masz też pewnie pełnomocnictwa do tego co w wątku:

http://discusforum.adamn.pl/viewtopic.php?t=934

bo nie wiem jak się do tego ustosunkować?

Adam

Dlatego zaznaczyłem " takiego zaproszenia" Co do przytoczonego wątku--tutaj powinna "góra z górą" rozpocząć medytacje.No i jakieś tam zaszłości wyprostować. Ja jestem za krótki. Nie było mnie przy zaszłościach.
Proponuję jednak nie łączyć jednego z drugim. Mistrzostwa są Międzynarodowe (otwarte)organizowane przez PKMD, a współpraca jest międzyforumowa. Trochę inna płaszczyzna.
Tak generalnie--boli mnie, że istnieje w moim kraju kolka grup konkurujących w tej samej dziedzinie, ale cóż tak już mamy> jest jeden klub, można uczestniczyć w jego pracach i mieć swoje forum,<--pocieszam się, że nie tylko my.
Ostatnio zmieniony przez roh 2013-09-13, 22:11, w całości zmieniany 1 raz  

adamn 

Wysłany: 2013-09-14, 08:25   Re: IV Międzynarodowe Mistrzostwa Dyskowców.

roh napisał/a:

Dlatego zaznaczyłem " takiego zaproszenia" Co do przytoczonego wątku--tutaj powinna "góra z górą" rozpocząć medytacje.No i jakieś tam zaszłości wyprostować. Ja jestem za krótki. Nie było mnie przy zaszłościach.
Proponuję[/color] jednak nie łączyć jednego z drugim. Mistrzostwa są Międzynarodowe (otwarte)organizowane przez PKMD, a współpraca jest międzyforumowa. Trochę inna płaszczyzna.
Tak generalnie--boli mnie, że istnieje w moim kraju kolka grup konkurujących w tej samej dziedzinie, ale cóż tak już mamy> jest jeden klub, można uczestniczyć w jego pracach i mieć swoje forum,<--pocieszam się, że nie tylko my.

Roman stawiasz mnie w niezręcznej sytuacji. Ponieważ jest REGULAMIN tego FORUM i jest tam napisane jak ma się postępować dlatego należy go respektować. Nie uważam by miało być w tym wypadku jakieś odstępstwo od tego.
Ja rozumiem, wystawa i ryby hodowane od ziarenka ikry i opis przy rybie skąd jak i jej pochodzenie ale wystawa jak do tej pory gdzie większość niekiedy nawet zbiornika właściciela co ją wystawia nie widziała to dla mnie lekka przesada. Weźmy takie wystawy kotów - jest opis dokładny każdego skąd, jak i gdzie a tu? Niby każda ryba tego co wystawia. Ale ile pracy w to jak ona wygląda On w to włożył?

Nawiązując do czerwonego:
- ""góra z górą" dlatego na przyszłość Roman nie nastawiaj klaty bo Ci ją odstrzelę zgodnie z REGULAMINEM. A jak już Cię upoważnili to wpierw na priva wszystko jak należy by całe FORUM i REGULAMIN było zadowolone. Jak to będzie spełnione to ja też będę kontent "
- " medytacje" - Roman przekaż by medytacje sobie zostawili jak trafią do klasztory Tybetańskiego bo Oni się w tym specjalizują. Ja od pozcątku istnienia tego FORUM nawet w pierwszym swym poście w wątku dziękowałem PKMD i innym forom gdzie pisałem za zdobyte doświadczenie. NO i nie zapomnij, zę wyciągałem dłoń do współpracy by się nie miotali w chorobach czy też identyfikacji pasożytów czy tego co jest tylko na tym FORUM a gdzie indziej tego nie ma. I CO? Nawet TY napisałeś (teraz Cię delegują w wcześniej nie mogli?)
Wcześniej napisałeś to:

roh napisał/a:
Panowie i panie. Po raz pierwszy widzę aby jakiekolwiek forum dyskowców nawiązało współpracę z PKMD. Nic tylko piać z zachwytu. Bardzo pozytywny i odważny, aczkolwiek ryzykowny krok. Moje gratulacje Panowie Administratorzy. Coraz bardziej mi się tutaj podoba.

"jestem za krótki" - Roman nie pisz fałszu bo krótki nie jesteś i swój wzrost masz. Mozę trochę chudziaty jesteś ale to można zmienić. wybacz ale ja nie mam zamiaru kolejny raz ratować czyjejś ..... Na PKMD do dzisiejszego dnia nie ma wzmianki, że powstało to FORUM. Do tego to co spotkało FDMD - jak dzisiaj chciałem wejść z netu na stronę PKMD to co się pojawiło? WIRUS Roman z koniem trojańskim. Przekaż im by wpierw zrobili porządek na stronie a potem się góra ze mną na nie krótki kontaktował. Ja jestem otwarty na propozycję. Jak potrzebujecie informatyka to znam jednego co w chwilę to załatwi ;-)

Tyle w temacie czekam na konkrety. Temat zostaje a kolejne dopóki NIC na górze nie zostanie ustalone będzie traktowane jak .. czytać REGULAMIN tam jest dokładnie opisane co wolno a czego nie.

No i na koniec Roman przekaż górze by się nie łamali bo mnie na wystawie mimo, że mam ryby od ikry nie będzie. I jeszcze ponieważ wiesz jak to jest roić z upoważnienia to by była zasada równowagi zachowana przekaż na PKMD to co w wątku

http://discusforum.adamn....p?p=21753#21753

wtedy będą lody przełamane. Potem wklej tu link do wątku by każdy widział, że idzie ku dobremu. Reszta ustalimy z górą na szczycie
Adam
Ostatnio zmieniony przez adamn 2013-09-14, 08:34, w całości zmieniany 1 raz  

konsi 

Imię: Tomek
Wysłany: 2013-09-14, 21:56   

Kiedy to jest dokładnie?

toommaszeek 

Imię: Tomasz
Wysłany: 2013-09-15, 09:51   

konsi napisał/a:
Kiedy to jest dokładnie?

19-20 październik

Więcek 
Pasjonat

Imię: Piotrek
Wysłany: 2013-09-15, 13:37   

roh napisał/a:
Dawaj jakieś fajne ryby Piotrek

Roman, jeszcze nie czas. Nie mam ryb na razie co by się nimi pochwalić "za żywo większej publiczności". Ale możesz być pewny że jak kiedyś coś ładnego będę miał to się o tym dowiesz bo poproszę Cię o pomoc ;-)
Tymczasem mam nadzieję że będziemy mieli okazję porozmawiać w Poznaniu.

A.Einstein.

roh 

Wysłany: 2013-09-15, 16:15   

Z niezaprzeczalną przyjemnością Piotrze

adamn 

Wysłany: 2013-09-16, 13:25   

roh napisał/a:

No to z taką samą niezaprzeczalną Roman napiszcie o sukcesie FORUM całego na ZOO-Botanice to tak na dobry początek. Ba nawet TY Roman możesz to wstawić z tego FORUM z linkiem przykładowo.
I nie próbujcie mojej cierpliwości na pokuszenie wodzić.
Teraz koniec gdybania czas na konkrety. I zróbcie porządek z trojanami bo ludzie komputery włażąc na stronę PKMD zniszczą z czasem. Oferowałem pomoc informatyka i dalej jest aktualna ale ileż można ;-)
Adam

roh 

Wysłany: 2013-09-16, 17:25   

adamn napisał/a:
roh napisał/a:

No to z taką samą niezaprzeczalną Roman napiszcie o sukcesie FORUM całego na ZOO-Botanice to tak na dobry początek. Ba nawet TY Roman możesz to wstawić z tego FORUM z linkiem przykładowo.
Adam

Adam info o zoobotanice dawno jest na PKMD-zajmuje się tym niejaki Pan Kocan.
Ja zachowuję się dosyć poprawnie i za stary jestem na to, żebym tańczył jak mi zagrają, bez względu na to kto gra. Jeżeli Admin uważa, że nadużywam tego forum do jakichś niecnych zamiarów, z drastycznym naruszeniem regulaminu, to już mnie tutaj nie ma. Jeżeli jest taka potrzeba to proszę usunąć wszystkie moje wątki i pozbyć się "chwasta"--To tyle w temacie Roman napisze. Co do trojana, zajmuje się tym informatyk i tylko on jest władny szukać pomocy. Podałem link, który omijał zaporę Avasta i wirusa. Rafał go zmienil

adamn 

Wysłany: 2013-09-16, 19:12   

roh napisał/a:

Adam info o zoobotanice dawno jest na PKMD-zajmuje się tym niejaki Pan Kocan.

Roman nie kpij ze mnie i całego tego FORUM. Co macie na PKMD (do dzisiejszego dnia nie ma wzmianki o powstaniu tego FORUM podobnie jak na innych FORACH). A co jest opisane to wiadomość z dzisiaj w skrinie na dole. Nie podawaj drugi raz czegoś co nie ma odzwierciedlenia w FAKTACH. Masz skrina to sobie doszukaj jakie macie informacje (na czerwono starocie) stare jak świat i w 100% nie ma z tego roku. I nie pisz o sobie żeś jakiś tam"chwasta" bo za taki tekst już łby raz na FORUM poleciały. Nie zniżaj się do poziomu jaki jest Ci chyba obcy. Ja babrać się już nie mam zamiaru. Chcesz to pisz nie chcesz nie pisz i nie smaruj mi to tekstów jak wyżej.
Nie nadstawiaj łba za innych.
Adam

Odpowiedz do tematu