Plugin Tapatalk |
Autor |
Wiadomość |
GeGo
Imię: Grześ
Wiek: 36 Dołączył: 01 Wrz 2013 Posty: 27 Skąd: Stadtallendorf
|
Wysłany: 2013-09-02, 13:47 Plugin Tapatalk
|
|
|
Jak wiadomo dziś prawie każdy lub większość posiada smartfony gdzie często od razu ma się internet wszędzie gdzie się chce autobus, pociąg, szkoła czy praca itd.
Dziś właśnie w pracy pisałem z telefonu i troche jakby mnie szlak trafil co chwila powiększać ekran by dobrze przycisnąć itd.
więc ja jestem z propozycją by Forum dodać do bazy tapatalk bo w tejże właśnie aplikacji owego forum nie znalazłem a wiem że to o dużo wygodniejsze bo korzystam z tapatalk na forum motoryzacyjne i jest świetne... nie trzeba tak dużo transferu korzystać niż normalne forum...
Czymż jest Tapatalk? Otóż, jest to plugin pozwalający nam na wygodniejsze przeglądanie forów na iOS/Androidzie. Jako, iż nam się oba systemy popularyzują dość szybko wnoszę o instalację pluginu Tapatalk, procedura jest naprade prosta, wystarczy ze admin zainstaluje plugin, a forum bedzie dostępne dla programu tapatalk, któy jest chyba najpopularnieszą przeglądarka do forow na androidzie/iOSie
i tu kieruje moją prośbę do administracji by mogli właśnie coś w tym kierunku działać..
prawdopodobnie tu:
http://tapatalk.com/activ...lugin=vbulletin
jest plugin tapatalk który trzeba dodać do skryptu forum czy jakoś tak :P
aplikacje tapatalk między innymi można pobrać tu:
klik ----> Tapatalk PL |
Ostatnio zmieniony przez GeGo 2013-09-02, 13:47, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Rafal [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-09-02, 15:11
|
|
|
Nie ma takiej możliwości, bo ten plugin nie wspiera silnika phpBB2 modified by Przemo (opieram się na informacjach znajdujących się na oficjalnej stronie tapatalka). Także nie ma technicznej możliwości zainstalowania tego pluginu na tym forum. |
|
|
|
|
GeGo
|
Wysłany: 2013-09-02, 15:13
|
|
|
no nic szkoda a już myślałem że w pracy będę miał łatwiej :P |
|
|
|
|
Rafal [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-09-02, 15:18
|
|
|
Niestety, dopóki forum będzie na tym silniku działało, nic z tym zrobić się nie da. A znów zmieniać silnik forum który póki co dobrze się sprawdza tylko dlatego, żeby jeden plugin zainstalować, też jest bez sensu. |
|
|
|
|
adamn
Imię: Adam
Pomógł: 66 razy Wiek: 66 Dołączył: 19 Lis 2012 Posty: 7464 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 2013-09-02, 18:47
|
|
|
W pracy to się pracuje dla dobra ogółu a nie na necie siedzi i tym FORUM
Adam |
_________________ "Ten kto idzie za tłumem nie dojdzie dalej niż tłum. Ten, kto idzie sam, dojdzie w miejsca do których nikt jeszcze nie dotarł" Albert E.
|
|
|
|
|
GeGo
|
Wysłany: 2013-09-02, 18:51
|
|
|
Pracuje pracuje ;)
mam tak że i moge pracować i przed sobą telefon zeby cos na necie zaglądać |
|
|
|
|
adamn
|
Wysłany: 2013-09-02, 19:15
|
|
|
No jak tak to owszem do ro
Adam |
_________________ "Ten kto idzie za tłumem nie dojdzie dalej niż tłum. Ten, kto idzie sam, dojdzie w miejsca do których nikt jeszcze nie dotarł" Albert E.
|
|
|
|
|
GeGo
|
Wysłany: 2013-09-02, 20:32
|
|
|
czy mi się wydaje czy na forum traci sie albo nie pokazują się niektóre litery czy tylko ja tak mam? czasami jakaś końcówka wyrazu albo nawet krótki wyraz całkiem znika ??
jak dam edytuj to pisze normalnie "mam przed sobą telefon żeby coś na necie zaglądać"
a jak na zdjęciu widać to tego nie ma i od Adama pisze "owszem do ro" |
|
|
|
|
toommaszeek
Imię: Tomasz
Pomógł: 7 razy Wiek: 43 Dołączył: 25 Lis 2012 Posty: 1068 Skąd: Aleksandrów Kujawski
|
Wysłany: 2013-09-02, 21:05
|
|
|
U mnie wszystko jest ok. |
_________________ Adam jest The Best |
|
|
|
|
adamn
|
Wysłany: 2013-09-03, 09:37
|
|
|
GeGo napisał/a: | czy mi się wydaje czy na forum traci sie albo nie pokazują się niektóre litery czy tylko ja tak mam? czasami jakaś końcówka wyrazu albo nawet krótki wyraz całkiem znika ??
Obrazek
jak dam edytuj to pisze normalnie "mam przed sobą telefon żeby coś na necie zaglądać"
a jak na zdjęciu widać to tego nie ma i od Adama pisze "owszem do ro" |
nic się nie traci a "do ro" to chyba każdy wie, że jest skrótem słowa do roboty. Ja ich często używam
Adam |
|
|
|
|
|
johnny
johnny
Imię: mariusz
Wiek: 48 Dołączył: 01 Kwi 2013 Posty: 182 Skąd: gravesend
|
Wysłany: 2013-09-03, 11:08
|
|
|
Paluszki przy grube Grzes?Tablecik sobie spraw prawie za darmo rozdaja |
|
|
|
|
GeGo
|
Wysłany: 2013-09-03, 13:41
|
|
|
też posiadam galaxy tab 2 10.1 ale do pracy będę go brał a na samsungu galaxy s4 to wszystko małe bo forum nie jest przystosowane do wersji mobilnej :P
ok więc Adamie Ty pisząc "do ro" pisałeś w skrócie ale i tak mi słwa się tracą jak na zdjęciu widać przedewszystkim ze słowem "telefon" czasami na forum czytam to mam np ać ów ale nie ma początków ale już zmieniam przeglądarkę i może tam będzie wszystko ok |
|
|
|
|
adamn
|
Wysłany: 2013-09-04, 10:45
|
|
|
mniemam, że jak słowo jest na FORUM a u Ciebie coś znika to może kwestia oprogramowania (uaktualnienia) czy też języka?
Tak tylko myślę.
Adam |
|
|
|
|
|
|