DiscusForum.adamn.pl Strona Główna  
      FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Zaloguj     


Poprzedni temat «» Następny temat
Miks po mojemu - opis i fotki.
Autor Wiadomość
Łukasz
[Usunięty]

Wysłany: 2013-03-26, 20:41   

Ala, jak zmielisz miksa drobniej, to trza drobne sitko, drobne to się zaraz zapycha i woda nie chce ściekać, a przez ścierkę to masz prawie na sucho i o to chodzi.
Pończocha też się do tego nada, ale trza z nią delikatniej bo zaraz pęka - i bez gupich skojarzeń mnie tam :->
 
 
jurasiga 


Imię: JURAS
Pomógł: 10 razy
Wiek: 47
Dołączył: 20 Lis 2012
Posty: 1682
Skąd: Turek
Wysłany: 2013-03-26, 21:02   

Cytat:
Pończocha też się do tego nada, ale trza z nią delikatniej bo zaraz pęka - i bez gupich skojarzeń mnie tam


No to tajemnice szlak trafił już wszyscy wiedzą co z tobą :mrgreen:
_________________
Pozdrawiam Juras
 
 
Łukasz
[Usunięty]

Wysłany: 2013-03-26, 21:06   

Wiedziałem, że jak tylko to napiszę, to będziesz pierwszy :D
Temat Moulin Rouge musi Ci być bliski :mrgreen: :mrgreen:
 
 
adamn 



Imię: Adam
Pomógł: 66 razy
Wiek: 66
Dołączył: 19 Lis 2012
Posty: 7462
Skąd: Wrocław
Wysłany: 2013-03-27, 09:47   

Taka uwaga dla tych co nie chcą się babrać niepotrzebnie:
wody nie trza odcedzać bo jak się wszystko zmiesza i zacznie zamarzać to woda znajdująca się w mixie powoduje zwiększanie swej objętości i krystalizację igiełek. A przez to rozsadza włókna wszelakie w tym serce zmielone. Staje się przez to bardziej kruche. Zwłaszcza dla małych ryb.
Adam
_________________
"Ten kto idzie za tłumem nie dojdzie dalej niż tłum. Ten, kto idzie sam, dojdzie w miejsca do których nikt jeszcze nie dotarł" Albert E.
 
 
Munir 

Imię: Munir
Wiek: 45
Dołączył: 23 Lis 2012
Posty: 7
Skąd: Karlstad
Wysłany: 2013-03-28, 11:53   

Akurat bede sie zabieral do robienia kolejnej porcji mixa wiec skorzystam z Twojej receptury. Swietna relacja!
 
 
Dun 

Imię: Marek
Pomógł: 1 raz
Wiek: 43
Dołączył: 20 Lis 2012
Posty: 388
Skąd: Otwock
Wysłany: 2013-03-28, 18:04   

Ja też skopiowałem Twoj przepis, własnie skończyłem prace w kuchni. Ryby jak na razie plują nim jak szalone :-D Ciekawe jak im głód do d....y zajrzy 8-)
 
 
Łukasz
[Usunięty]

Wysłany: 2013-03-28, 18:07   

Moje świnie nie mają takich dylematów :)
Ale takim całkiem świeżym przeważnie plują.

Musi się przegryźć - po 24h im najlepiej wchodzi :)
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Wersja do druku

Skocz do:  


     DiscusForum.adamn.pl: forum dyskusyjne o dyskowcach     
Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group :: c3s Theme © Zarron Media :: modified by Gilu & Vision
Edycja, modyfikacje i poprawki: TIserwis.pl







Strona wygenerowana w 0,02 sekundy. Zapytań do SQL: 5