ZOO Park Lublin 9-10.03.2013 |
Autor |
Wiadomość |
rafi_1984
Imię: Rafal
|
Wysłany: 2013-03-10, 12:24 ZOO Park Lublin 9-10.03.2013
|
|
|
Witam,
Musze się z wami podzielić krótkim przemyśleniem które pojawiło się po mojej wczorajszej wizycie na w/w targach :)
Wybrałem się na targi z Ĺťonką :) 2 akwaria z Dyskowcami. Superdiscus Andrzeja Nowickiego...
Kilka palet w jednym zbiorniku i kilak w drugim... Powiem szczerze ze nie warto było nawet biletów kupowac (no moze dla Gekonów bo naprawde śliczne odmiany barwne, Gekony to moje drugie zwierzaki które trzymamy w domu).
Dyskowce tam prezentowane hmm.... Adamowe które pływają u mnie w akwarium dużo ładniejsze dużo ksztaltniejsze :) Adam nie jestem wazeliniarzem ale Twoje ryby zrobiły by mega furore na tych targach bo te której tam pływały to nawet obok Twoich nie mogły by stać :) |
|
|
|
|
ciasteczkovw
Imię: Mariusz
|
Wysłany: 2013-03-10, 19:07
|
|
|
Także,byłem na tych targach.Zawiedziony na maxa.Miałem wielką nadzieję,że coś tam z dyskowców zakupię.Raptem 2 zbiorniki z ,,paletami'' do oglądania.Inaczej sobie to wyobrażałem. |
|
|
|
|
A!icja
Imię: Alicja
Pomogła: 4 razy Wiek: 29 Dołączyła: 09 Gru 2012 Posty: 851 Skąd: lublin
|
Wysłany: 2013-03-10, 19:25
|
|
|
Noo czyli nie mam powodów do zmartwień, że nie pojechałam
I dobrze
(zaraz Lubelszczyzna forum się tutaj zbierze )
Pozdro |
_________________ Bo widzisz drogie dziecko...
Tak już w życiu bywa,
że pies tonie, łańcuch pływa. |
|
|
|
|
Dino25
Imię: Marek
Pomógł: 2 razy Wiek: 67 Dołączył: 09 Gru 2012 Posty: 260 Skąd: Legnica
|
Wysłany: 2013-03-11, 18:29
|
|
|
Mam takie wrażenie ze w naszym kraju akwarystyka troszkę wyhamowała> Sądze tak ponieważ kilka fajnych imprez,które do tej pory się odbywały zostały odwołane z powodu braku sponsorów KRYZYS.No a te co pozostały przedstawiają niższy poziom niż jak było w poprzednich latach, obym się mylił.Pozdrawiam. |
|
|
|
|
|