Odbicie w szybie |
Autor |
Wiadomość |
wojtos
Imię: Wojtek
|
Wysłany: 2013-03-20, 14:49 Odbicie w szybie
|
|
|
Witam. Wychowuję bandę młodzieży- obecnie mają 3 miesiące- 25 szt. Nie wiem, gdzie one były, jak Bóg rozdawał rozum, ale w dziedzinie pobierania pokarmu są z fizyką na bakier. Jak się któraś ,, zakoduje" na odbicie opadającego pokarmu w szybie, to będzie ją szturmować do czasu, aż rodzeństwo z jej plecami wszystkiego nie wyżre. Generalnie nie przedstawiam tego jako problem, tylko jako ciekawostkę, gdyż przy następnym karmieniu ta ryba sobie to wyrówna, a ewentualnie inna będzie udawać debila. Czy wy też tak macie?. Dodam, że straszyć przy szybie takiego palanta nie zamierzam, a rysunków poglądowych pewnie nie zrozumie. |
|
|
|
 |
Askamadej [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-03-20, 17:43
|
|
|
Witam. To ze mlode to mnie nie dziwi, ja mialam przypadek ze kupilam palete co miala 9cm i tez nie trafiala w jedzenie co lepsze nie bylo to tylko na szybie ale i na piasku twalo okolo 6tygodni zanim zaczela jesc normalnie. Nie wiem do tej pory co bylo tego przyczyna, moze ktos wie? |
|
|
|
 |
|
 |
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
|
|
 |
DiscusForum.adamn.pl: forum dyskusyjne o dyskowcach |
 |
|
Strona wygenerowana w 0,01 sekundy. Zapytań do SQL: 10 |
|
|