KONKURS na odpowiedzialnego za FACEBOOKA |
Autor |
Wiadomość |
adamn
Imię: Adam
Pomógł: 66 razy Wiek: 65 Dołączył: 19 Lis 2012 Posty: 7466 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 2013-01-21, 08:00 KONKURS na odpowiedzialnego za FACEBOOKA
|
|
|
Ponieważ jesteśmy w XXI wieku i podobno jak nie ma nas w sieci to jesteśmy martwi toteż:
https://www.facebook.com/DiscusForum
jak widać już jesteśmy i ogłaszamy KONKURS na osobę która będzie odpowiedzialna za kontakty ze światem. Rozwój i wizję nasze przedstawimy ana FORUM zostanie stworzony dział związany z pytaniami z FACEBOOKA. Tu będą wklejane pytania jakie się pojawią w sieci i odpowiedź będzie zamieszczana na FACEBOOKU. Zarządzający będzie też dbał o zamieszczanie informacji o trym co dzieje się na FORUM. Z naszej strony pomoc będzie wszechstronna.
Swe kandydatury wstawiać tu z uzasadnieniem i najlepiej linkiem do konta swego na FB by kandydat nie był surowy w materii jak ja
ADMINISTRACJA |
_________________ "Ten kto idzie za tłumem nie dojdzie dalej niż tłum. Ten, kto idzie sam, dojdzie w miejsca do których nikt jeszcze nie dotarł" Albert E.
|
|
|
|
|
kixer
Imię: Romek
|
Wysłany: 2013-01-21, 14:54
|
|
|
Ja co prawda na kandydata się nie nadaje, ale jeśli jest taka potrzeba mogę zrobić video promo zachęcające do odwiedzin profilu df, w którym zawarte będzie adres, tematyka, czego się dowiemy na takowym profilu, jakieś fotki czy filmy dysków itd itp.
mniej więcej coś takiego http://www.youtube.com/watch?v=vDPCWGOuavk czyli krotki film promujący jakieś wydarzenie czy wspomniany profil, który może służyć jako wizytówka forum. |
|
|
|
|
Freestyle
|
Wysłany: 2013-01-21, 16:02
|
|
|
Nie wiem czy Panowie administratorzy rozpatrzą moją kandydaturę ponieważ chciałbym zostać "pomocnikiem" osoby odpowiedzialnej za tak zwanego "fejsa".
Czemu ja? Młody człowiek na facebooku przesiaduję dosyć często, co za tym idzie troszkę się na tym znam. Oczywiście jak każdy wie człowiek się uczy całe życie
Może uda mi się Was przekonać, a tutaj link :
http://www.facebook.com/adam.trzepizur
Pozdrawiam ;) |
|
|
|
|
kixer
|
Wysłany: 2013-01-23, 04:47
|
|
|
hej hej! projekt na promo naszego forum ruszył.
Potrzebuje od was filmów w miarę dobrej jakości z akwariami dekoracyjnymi z naszymi okrągłymi przyjaciółmi albo ujęcia samych ryb, byle by to się nadawało na wizytówkę.
Nie muszą to być nie wiadomo jakie Standekery, ale ryby jakie wy posiadacie w swoich akwariach. ważne aby nie latać kamerą jak pijany listonosz po śniegu, ale trzymać to w ladzie i składzie. Jak się biją, jak się trą, jak żrą i w ogolę co tam najdzie. większość aparatów (jak nie wszystkie) maja funkcje nagrywania filmów, a i zrobić film maksymalnie 15-20 sekundowy, to myślę, ze tez nie jest jakiś wielki problem, także przecierać szyby i do roboty! taki film wrzucacie na stronę sendspejskropkapeel i dalej już z górki.
niestety mój sterylny średnio się nadaje na wizytówkę forum, ale jeżeli nie zostawcie mi wyboru to moje ryby będą szpecić ten projekt.
dlaczego nie wykorzystam YTuba? bo nie mam do tego żadnych praw, a i nie chce by ktoś kto się natknie kiedyś na ten film zobaczył w nim swoje ryby czy akwarium, bo wierzcie mi, ze nie jest mile uczucie, a znam je doskonale.
także liczę na waszą pomoc!
hej! |
|
|
|
|
adamn
|
Wysłany: 2013-01-23, 09:16
|
|
|
By nie było dymu to:
- wstawiać tu FILMY jakie mają być wykorzystane do promocji
- zdjęcia z FORUM są do dyspozycji
- no i potrzeba zdjęć całych zbiorników z dyskami i roślinami co idzie WAM jak krew z nosa.
Adam |
_________________ "Ten kto idzie za tłumem nie dojdzie dalej niż tłum. Ten, kto idzie sam, dojdzie w miejsca do których nikt jeszcze nie dotarł" Albert E.
|
|
|
|
|
konsi
Imię: Tomek
Pomógł: 1 raz Wiek: 46 Dołączył: 22 Lis 2012 Posty: 74 Skąd: Strzelce krajeńskie
|
Wysłany: 2013-01-25, 22:02
|
|
|
Odnośnie filmów moge coś wrzucić są mojego autorstwa i pozwalam na ich wykorzystanie
( oczywiście jak się nadadzą) .Jest jedno ale ...są na YT i trza brać jakie są . |
|
|
|
|
Rafal [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-01-25, 22:08
|
|
|
Tomek, to wrzucaj linki do filmów. |
|
|
|
|
konsi
Imię: Tomek
Pomógł: 1 raz Wiek: 46 Dołączył: 22 Lis 2012 Posty: 74 Skąd: Strzelce krajeńskie
|
|
|
|
|
adamn
|
Wysłany: 2013-02-04, 21:19
|
|
|
jeszcze 24 godziny na podjęcie decyzji i kandydatury.
Adam |
|
|
|
|
|
adamn
|
Wysłany: 2013-02-06, 14:34
|
|
|
kixer napisał/a: | video promo zachęcające do odwiedzin profilu .... |
WSZYSCY czekamy na wstawienie i ocenę czy może być. Ja jakoś nie mogłem się doprosić
Freestyle napisał/a: | chciałbym zostać "pomocnikiem" osoby odpowiedzialnej za tak zwanego "fejsa".
|
no to jesteś byle byś ładnie i szybko mieszał a stronie. A co do "feisa" to ja mówię a TY działasz lub też Rafał jak nie dasz rady Ci pomoże.
Na dniach dostaniesz dostęp do facebooka Wpierw to mi na priva napisz jakie facebook ma możliwości i jak byś Ty to widział a oparciu o to co już jest lub może zostać zmienione.
Adam |
|
|
|
|
|
kixer
|
Wysłany: 2013-02-06, 21:24
|
|
|
adamn napisał/a: | kixer napisał/a: | video promo zachęcające do odwiedzin profilu .... |
WSZYSCY czekamy na wstawienie i ocenę czy może być. Ja jakoś nie mogłem się doprosić
Adam |
spokojnie, cały czas działam w tym kierunku, ale mam tez prace, dziewczynę i znajomych.
działalność charytatywna jest na końcu
daj mi jeszcze trochę czasu |
|
|
|
|
Rafal [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-02-06, 22:50
|
|
|
Adam (Freestyle), poproszę jeszcze na PW o adres e-mail, na który masz założone konto na facebooku, jest mi potrzebne abym mógł dodać Cię do grona administratorów strony. |
|
|
|
|
adamn
|
Wysłany: 2013-02-15, 20:28
|
|
|
Przypomnę niewtajemioczonym, że jesteśmy w sieci.
facebook kliknij
Dziś pierwsza częściowa odsłona filmu do weryfikacji.
Czy się nada czy nie nada oto jest pytanie.
Co zmienić co poprawić jakie wasze zdanie.
Co dodać co ująć kolejne pytanie.
>>>>>>>>>link<<<<<<<<<
Adam |
|
|
|
|
|
A!icja
Imię: Alicja
Pomogła: 4 razy Wiek: 29 Dołączyła: 09 Gru 2012 Posty: 851 Skąd: lublin
|
Wysłany: 2013-02-15, 20:44
|
|
|
Filmik zaje... no bomba
Tylko czemu w 0:19 jest - tu mogę dać napis -- ????
Pozdro i za krótki ! |
_________________ Bo widzisz drogie dziecko...
Tak już w życiu bywa,
że pies tonie, łańcuch pływa. |
|
|
|
|
adamn
|
Wysłany: 2013-02-15, 20:47
|
|
|
Małolata czytaj com napisał wcześniej
Adam |
|
|
|
|
|
|