|
Co chcecie wpierw mieć w przepisach leczenia na FORUM |
| Wybierz jakie przepisy leczenia chcesz wpierw na FORUM |
| 1 - nicienie |
|
29% |
[ 16 ] |
| 2 - przywry |
|
29% |
[ 16 ] |
| 3 - owsiki |
|
5% |
[ 3 ] |
| 4 - chilodonella |
|
22% |
[ 12 ] |
| 5 - costia |
|
12% |
[ 7 ] |
|
| Głosowań: 35 |
| Wszystkich Głosów: 54 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
adamn

Imię: Adam
Pomógł: 69 razy Wiek: 67 Dołączył: 19 Lis 2012 Posty: 7489 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 2016-10-10, 12:35 Co chcecie wpierw mieć w przepisach leczenia na FORUM
|
|
|
Jak w temacie każdy się niech zastanowi i wskaże, którego delikwenta mam wziąć na tapetę by wstawić przepisy leczenia. Można głosować dwa razy.
Liczę ne ogromną frekwencję bo jak nie będzie z 50 głosujących to sobie nawet nie warto odciska na palcu sobie sprawiać od klawiatury.
Czas trwania 10 dni chyba, że 50 głosów będzie wcześniej.
Adam |
_________________ "Ten kto idzie za tłumem nie dojdzie dalej niż tłum. Ten, kto idzie sam, dojdzie w miejsca do których nikt jeszcze nie dotarł" Albert E.
 |
|
|
|
 |
adamn

|
Wysłany: 2016-10-13, 22:00
|
|
|
| No jeszcze 50% i będzie dobrze. Adam |
_________________ "Ten kto idzie za tłumem nie dojdzie dalej niż tłum. Ten, kto idzie sam, dojdzie w miejsca do których nikt jeszcze nie dotarł" Albert E.
 |
|
|
|
 |
adamn

|
Wysłany: 2016-10-16, 12:21
|
|
|
jeszcze 20 i wynik na stanie.
Adam |
 |
|
|
|
 |
adamn

|
Wysłany: 2016-10-17, 10:14
|
|
|
No to 18 zostało do głosowania. Czy kliknięcie w opcję coś kosztuje? Macie FORUM z bazą wiedzy co jak by wziął resztę tego co w internecie i złożył do kupy to w połowie tego nie ma w jednym miejscu jak tu. Mieliście kilka dni przykład jak FORUM można zamknąć dla niezalogowanych i dziś jak jest otwarte dla każdego. Zresztą po zakończeniu ankiety FORUM może zrobić dostępne tylko dla tych co w tej ankiecie głosowali i tak przez ... miesiąc przykładowo. Macie FORUM dostępne dla każdego bez opłat czy danin jak też bez REKLAM jak jest gdzie indziej. Czego chcieć więcej?
Adam |
 |
|
|
|
 |
adamn

|
Wysłany: 2016-10-18, 16:13
|
|
|
jakaś zadyszka bo 17 jeszcze do końca trafienia zostało.
Adam |
 |
|
|
|
 |
adamn

|
Wysłany: 2016-10-20, 13:12
|
|
|
nicienie i przywry zdobyły równowagę i trochę w tyle chilodonella. Głosujących 35 TYLKO. No ale jak wcześniej zaznaczyłem jak nie będzie 50 to sobie nawet odcisków na palcach nie zrobię. I teraz taka moja UWAGA:
jak mi do gardła kiedyś skakano to tylu chętnych do dysputy było, że nawet Ci co ani jednego postu nie napisali od kilku lat to czynili i się uaktywniali. Jak tu macie określić co chcecie mieć na FORUM to mimo, że nie każę WAM pisać (czyli dalej posty zero) to tego nie robicie. Jak nie robicie znaczy znacie a jak znacie to WAM nie jest potrzebne. Po kiego mam się męczyć jak mogę książkę wreszcie złożyć do kupy co przetrwa lata całe a nie pójdzie w kąt po pierwszym zaznajomieniu się.
Mogę też zrobić tak, że zrobię na FORUM ukryte dla postronnych FORUM, gdzie będą tylko mieli dostęp Ci co są aktywni na tym FORUM i się swą twórczością wykazują w sensie pozytywnym. Wam to się nawet nie chce swych galerii uzupełniać a ja i inni chętnie to by obaczyli. No ale jaka praca taka płaca. Nie ma lekko na dobre FORUM każdy musi sobie zapracować. Zresztą tyle tego jest wokoło
Adam |
 |
|
|
|
 |
Duduś
Duduś

Imię: Tadeusz
Pomógł: 2 razy Wiek: 71 Dołączył: 27 Mar 2015 Posty: 876 Skąd: Rawicz
|
Wysłany: 2016-10-20, 22:57
|
|
|
Nie wiem czy mi tu wolno
ale Adam tak to już jest że dowalić komuś o tak to ludzie lubią i to im sprawia radość gorzej jak mają coś zrobić dla innych bo nawet dla siebie za bardzo im się nie chce
to tyle jak trzeba to skasuj to |
_________________ Duduś |
|
|
|
 |
adamn

|
Wysłany: 2016-10-21, 16:42
|
|
|
Muszę pomyśleć nad aktywizacją FORUMOWICZĂW by pchali się do pisania i dzielenia się swymi pasjami. Ale to w przyszłości. Mogę też książkę wydać i FORUM zamknąć na amen. Mam dylemat
Adam |
 |
|
|
|
 |
|
|