Galces Plus |
Autor |
Wiadomość |
tadeo
Imię: Tadeusz
|
Wysłany: 2013-11-25, 22:22 Galces Plus
|
|
|
Wpadła mi w ręce ulotka leku dla psów ( na odrobaczenie). W składzie lekarstwa jest: Febantel 150 mg,Pyrantel embonian 144 mg, Prazikwantel 50 mg. Mam pytanie, czy ktoś stosował ten lek w leczeniu palet ? Prazikwantel to znany nam składnik ale czy zestawienie z dwoma pozostałymi nie sprawiło by kłopotów. |
|
|
|
|
adamn
Imię: Adam
Pomógł: 66 razy Wiek: 65 Dołączył: 19 Lis 2012 Posty: 7466 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 2013-11-26, 17:50
|
|
|
w takim zestawieniu są inne leki już sprawdzone. Dział lekarstwa. Już na FORUM był lek niby ten sam skład inna nazwa i zrobić co zrobił z rybami.
Adam |
_________________ "Ten kto idzie za tłumem nie dojdzie dalej niż tłum. Ten, kto idzie sam, dojdzie w miejsca do których nikt jeszcze nie dotarł" Albert E.
|
|
|
|
|
tadeo
Imię: Tadeusz
|
Wysłany: 2013-11-26, 22:20
|
|
|
Myślę, że jak ze wszystkim na rynku m.in. farmaceutycznym pojawiają się różne zestawienia składników dla wzmocnienia oddziaływania w którymś kierunku. Masz rację Adam, że lepiej trzymać się czegoś co jest sprawdzone a nie eksperymentować. Pytałem o ten specyfik bo może ktoś miał okazję go zastosować i jeśli byłby ok. to mielibyśmy dodatkowy lek tej samej linii. Jeśli nikt go nie stosował i nie znamy dokładnie jego działania to nie warto ryzykować. |
|
|
|
|
adamn
Imię: Adam
Pomógł: 66 razy Wiek: 65 Dołączył: 19 Lis 2012 Posty: 7466 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 2013-11-27, 11:12
|
|
|
Tadek to sprawdź na jednej rybie i będziemy wiedzieli po 3-4 dniach czy wszystko gra.
Adam |
_________________ "Ten kto idzie za tłumem nie dojdzie dalej niż tłum. Ten, kto idzie sam, dojdzie w miejsca do których nikt jeszcze nie dotarł" Albert E.
|
|
|
|
|
|