DiscusForum.adamn.pl Strona Główna  
      FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Zaloguj     

Poprzedni temat «» Następny temat
150 litrów z RP
Autor Wiadomość
Więcek 
Pasjonat

Imię: Piotrek
Wysłany: 2013-07-18, 14:53   

Troszkę poczytałem i chciałem swoje 3 grosze dorzucić.

-To co Adaś wysłał Markowi to faktycznie, typowe ryby do nauki. No ale skoro (ponoć) Marek naciskał to co chłopina miał zrobić. (moim zdaniem puścić za psie - a raczej kocie pieniądze :mrgreen: )
- Po odebraniu ryb Marek powinien je "zareklamować/zwrócić".
- Widziałem i miałem ryby Adama i były ok. Każdy widział na forum i nie jeden by chciał mieć.
- Odbierajmy ryby samemu, wedle zasady "Widziały gały co brały".

- Odnośnie forum - Adaś,forum nie jest Twoje. Ty jesteś założycielem,nadzorcą, jesteś odpowiedzialny za nie itd.... ale forum jest nasze, wszystkich użytkowników. Bo forum bez nas, użytkowników jest niczym. Zwykłą strona internetową gdzie są cenne informacje i wiadomości.
Cieszmy się z tych informacji i szanujmy nawzajem (Ciebie Adaś tyczy to szczególnie) bo bez nas nie będzie niczego. A słowa w wolnym tłumaczeniu "nie będzie was-będą następni " nie przystoi Tobie. Ludzie Cię szanują (i to wiem na pewno, szkoda tylko że coraz mniej) i tego samego oczekują od Ciebie.
To tyle.

Pozdrawiam wszystkich.

ps. Nie jest to żadna "wycieczka personalna" tylko stwierdzenie administratora-także akwarysty-pasjonata. ;-)

A.Einstein.

minor20
[Usunięty]

Wysłany: 2013-07-18, 15:41   

I Adam co wystawienie mi ostrzeżenia miało mnie uciszyć. To było zachowanie godne małego Latlerka który gryzie jak nie wie co zrobić jak się uratować.
Niestety ale taka jest szara prawda. A wystawienie mi ostrzeżenia za to że napisałem 5 zamiast 6 to było żałosne. Próba uciszenia mnie się nie powiodła

Adam dalej nie podałeś dokładnej daty końca świata. A wpis że nie będzie cie w tym roku na świecie i nie będzie miał kto ryb dać był żałosny. To po kiego był ten Konkurs jak nie ma jednoznacznej odpowiedzi. Chciałeś po prostu nazbierać użytkowników którzy jak to powiedziałeś nie są ci potrzebni. Niestety ale to powiedziałeś a bez użytkowników forum jest bez sensu. Ale jak chcesz to możesz sobie pozamykać tematy i mieć całe forum dla siebie (po co ci ludzie jak ich nei szanujesz).

Wracając do ryb to takie ryby nadają się do nauki to rozumiem ale nie sprzedaje się ich po 70 zł/szt. i pisze dajcie im szanse. Ja wiem tonący brzytwy się chwyta. Ale na tym forum sa ludzie co mieli ryby i potrafią je jakoś ocenić na zdjęciu. Odpowiedz że nie mają robali może i nie miały koty jeszcze żyją ale wyglądały jak piłka do footballu amerykańskiego.

Marek jak by chciał je zareklamować to nawet by nie zdążył bo opinia juz poszła na forum i ty Adam od razu odpowiedź dajcie im szanse. A jak by z nich nic nie wyszło to za 2 msc byś napisał że tego nie chcesz trza było do razu reklamować

Ale to już pewnie moja ostatnia wypowiedź bo bana dostanę. Ale co tam napisałem co napisałem większość chyba rozumie moje oburzenie.

A Adam ty się popraw bo nieszanowanie ludzi nie popłaca

minor20
[Usunięty]

Wysłany: 2013-07-18, 15:45   

Aha Adam czemu nagle zamilkłeś w temacie ryby karma dla kota.
Co pokazałem ci że ty też tak piszesz. Co tobie wolno a nam nie.
Może jakiś lepszy jesteś.

gienierator 

Imię: Eugeniusz
Wysłany: 2013-07-18, 16:09   

Jezu , ale to nudne zaczyna już być :-( :-( :-(
pozdro....
ps. Nie borę niczyjej strony bo nie czuję się władny w tej materii , mój komentarz tyczy się tylko i wyłącznie sytuacji jako takiej. ;-)

Dino25 

Imię: Marek
Wysłany: 2013-07-18, 16:13   

Piotrek ja tez mam ryby od Adama i nie mogę na nie złego słowa powiedzieć i nie mówię.Co do odbioru to Adam często wysyła ryby i chodzi tu o zwykły ludzki odruch zaufanie a nie o widziały gały co brały no ale widać że można się pomylić.Co do reklamacji to jak wpuściłem te ryby i zobaczyłem to mnie taka złość naszła i myśl jak można? a jednak można.Ja powiem tak człowieka można zrobić w wała raz i tylko raz bo głupi daje się zrobić drugi raz.Ja na pewno drugi raz się nie dam a pieniądze to jak niektórzy myślą nie są najważniejsze na tym padole bo są ulotne,dzisiaj są a jutro może ich nie być i o tym co niektórzy powinni pomyśleć.Tak samo dzieje się z przyjaciółmi. Pozdrawiam Marek.

Tak jak Gienek mówi skończmy już to bo nudne się to robi proszę o to już drugi raz miał być temat o RP a jest co?

A wystarczyło jedno magiczne słowo "przepraszam" i po sprawie by było.

minor20
[Usunięty]

Wysłany: 2013-07-18, 19:29   

Gienio ty wiesz jak sytuacje rozładować. Ale ja tylko walczę o prawdę o nic więcej a adam jeszcze mnie straszy regulaminem.

gienierator 

Imię: Eugeniusz
Wysłany: 2013-07-18, 20:55   

Prawda jest taka że takie rzeczy się na priva załatwia z kim by to nie było bo tak to się robi coś na kształt debaty Pis vs Po , błoto błoto i plwociny. :-/
ps. sorki za wyjazd w politykę ale tak mi jakoś podpasowało.
pozdro....

Rafal
[Usunięty]

Wysłany: 2013-07-18, 20:56   

Nie wszyscy niestety dorośli, żeby na PW takie rzeczy załatwiać i mamy to co mamy. :-?

minor20
[Usunięty]

Wysłany: 2013-07-18, 20:58   

Rafale ale Adam sam do tego prowokuje.

.at
[Usunięty]

Wysłany: 2013-07-18, 22:04   

W moich stronach to się załatwia tak : jedzie się do kolegi stawia flachę na stół . ...
A winowajcy proponuję wysłac jakiś napój dla koneserów w ładnej litrowej butelce (może byc z zapasów szkockich - taki ładny w brąz podchodzący kolor ) i będzie po sprawie .

.at
[Usunięty]

Wysłany: 2013-07-18, 22:08   

A jest pretekst do rozpicia wspólnego wasz Wielki Śląsk wygrał mecz.

adamn 

Imię: Adam
Wysłany: 2013-07-19, 10:46   

Więcek napisał/a:

- Odnośnie forum - Adaś,forum nie jest Twoje. Ty jesteś założycielem,nadzorcą, jesteś odpowiedzialny za nie itd.... ale forum jest nasze, wszystkich użytkowników. Bo forum bez nas, użytkowników jest niczym.

Piotrek FORUM miało być i było WASZE do kwietnia tego roku. Od tego czasu (ponieważ nie dorośliście) jest moje i Rafała i MY je WAM użyczamy (ten temat był już omawiany). Może kiedyś wstawię temat dlaczego takie g.. zawitało na to FORUM. Stara RADA FORUM wie co było tego przyczyną.

minor20 napisał/a:
I Adam co wystawienie mi ostrzeżenia miało mnie uciszyć. To było zachowanie godne małego Latlerka który gryzie jak nie wie co zrobić jak się uratować.

Marek jak by chciał je zareklamować to nawet by nie zdążył bo opinia juz poszła na forum i ty Adam od razu odpowiedź dajcie im szanse. A jak by z nich nic nie wyszło to za 2 msc byś napisał że tego nie chcesz trza było do razu reklamować

Kolejny raz drążysz temat co go nawet nie powinieneś zaczynać bo masz małą widzę w temacie. Drążysz mimo delikatnego ostrzeżenia o wartości 1 co wykazało FAŁSZ jaki serwujesz na tym FORUM. Marek, gdyby chciał to nie było by sprawy ale to TY moje dyski co mu wybrałem wymieniłeś na swoje brązy. Po kiego brałeś skoro były takie feee. Ty taki znawca piłek do futbolu amerykanckiego? A może celowo by zadymę robić i myśleć, że można tu wszystko? I na koniec ponieważ dalej piszesz FAŁSZ i przyrównujesz mnie to "Latlerka"
Jak coś pisze to zgodnie z REGULAMINEM i zasadami pisowni języka poleskiego. Nawet na Latrelkach się nie znasz (ja w związku nie jestem) ale ratlerek to owszem. No i teraz zgodnie z zasadą większej świadomości masz kolejne dwa OSTRZEĹťENIA. Mogą być wymienione na trzy tematy.

Na koniec odpowiedzcie sobie na pytania następujące:
1 - czy Marek był zadowolony?
2 - czy Marek chciał wymienić ryby?
3 - czy ja odrzuciłem reklamację Marka?
4 - czy ja Tomkowi wybierałem ryby co je marek na brązy zamieniał

minor20 napisał/a:
Rafale ale Adam sam do tego prowokuje.

czy ja Ci oferowałęm swoje ryby jakie Marek dostał jak piłka czy SAM je sobie zamieniłeś na brązy?
Opamiętaj się a jak masz kłopoty z koncentracją to trochę ochłoń. Nie trza było wymieniać ryb felernych skoro takie były na dobre i dawać je kotu. Podejdź do lustra i zobacz kto z Ciebie zrobił bidnego nabitego w butelkę co to dobre ryby na piłki futbolowe owalne wymienił.

Inaczej masz łącznie 3 OSTRZEĹťENIA i 3tematy do napisania by je usunąć.

Adam

Dino25 

Imię: Marek
Wysłany: 2013-07-19, 11:24   

Adam przestań forumowiczów nazywać niedorosłymi bo nie życzę sobie tego to nie klasa 2B a ty pan nauczyciel który ocenia kto dorosły a kto nie.Te 4 punkty co wymieniłeś nie maja nic wspólnego z ta polemiką.Co ja zrobiłem z rybami i czy Minor je wymienił czy nie to tez nie powinno nikogo interesować.Adam owijasz w bawełnę bo słowo przepraszam to by Ci chyba przez gardło nie przeszło.To forum to Ci chyba potrzebne tylko do tego żeby ryby zbywać (a jakie to widzieliśmy) i z co niektórych do pionu stawiać to jakiś nawyk czy co?

Powiem po raz ostatni jeżeli się bierze za coś pieniądze to trzeba wywiązywać się z tego dobrze a nie może numer przejdzie.Prezentu mi nie zrobiłeś a wręcz same problemy tak że wybacz.Po co kombinować kręcić wina tego tamtego a to jest prosta sprawa wina jest wyłącznie Twoja.Ja 30 lat mam ryby i potrafię odróżnić szczura od dobrze zbudowanej ryby i to nie musi być paletka to ty chyba też potrafisz a może się mylę a te od Ciebie to były szczury i takich ryb nawet za darmo bym nie wziął bo szkoda dla nich czas poświęcać.Przyczepiłeś się zamiany ryb z Minorem a ja pytam co Ciebie to obchodzi on dostał nie tylko te dwie ryby i co chcesz przez to udowodnić że jesteś cacy.Próbuje załatwić ta sprawę delikatnie a ty jakiejś furii dostajesz no chyba za chwilę napiszesz ze to były ryby nie od Ciebie.Adam skończ to bo naprawdę nieprzyjemnie się robi. Więcej takich ryb nikomu nie sprzedawaj i nie będzie sprawy trafiło na mnie trudno ale to nie powód żeby wszyscy wkoło się kłócili o dwie ryby a zaczyna tak się to odbywać.Pozdrawiam Marek.

Adam a Ty nie czujesz się winny ? Bo za to co zrobiłeś to i 5 tematów było by mało.Trochę pokory kolego by się przydało.

I nie pisz mi o jakiś ostrzeżeniach i tematach bo dorośli jesteśmy i edukacje z odrabianiem lekcji i staniem w kącie dawno już mamy za sobą a jak chcesz się w to bawić to zaznacz że to forum wyłącznie dla małolatów.
Ostatnio zmieniony przez Dino25 2013-07-19, 13:54, w całości zmieniany 1 raz  

Więcek 
Pasjonat

Imię: Piotrek
Wysłany: 2013-07-19, 13:42   

adamn napisał/a:
Piotrek FORUM miało być i było WASZE do kwietnia tego roku.

Skoro tak to wszystko jasne.

adamn napisał/a:
(ten temat był już omawiany). Może kiedyś wstawię temat dlaczego takie g.. zawitało na to FORUM. Stara RADA FORUM wie co było tego przyczyną.
Nie czytam forum od dechy do dechy i mam prawo nie wiedzieć, zresztą nie interesuje mnie to.

A pisząc
adamn napisał/a:
(ponieważ nie dorośliście)
może chciałeś napisać "co niektórzy" czy mnie też brałeś pod uwagę? :evil:

A.Einstein.

tatakuby1 

Imię: Piotr
Wysłany: 2013-07-19, 15:10   

Marek daj Sobie już spokój i nie trać czasu i nerwów pisząc na cudzym forum ;)
AdamN normalnie zaczynam widzieć Twój upadek. Nie zależy Ci na ludziach na telefonach :shock: Taki człowiek a takie zachowanie :/
Sorki ale jestem zaskoczony(zszokowany) postępowaniem Admina.
Jaki Admin takie forum. Poproszę o skasowanie mojego konta na tym forum. Pozdrawiam i podziwiam wszystkich porządnych i wyrozumiałych ludzi za ich wytrzymałość bycia tu.

Odpowiedz do tematu