DiscusForum.adamn.pl Strona Główna  
      FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Zaloguj     

Poprzedni temat «» Następny temat
Takie sobie 240L Regusa
Autor Wiadomość
Regus 

Imię: Roman
Wysłany: 2013-08-01, 21:54   

Mala aktualka bez zbednego rozpisywania sie :-P

adamn 

Imię: Adam
Wysłany: 2013-08-02, 16:55   

Ładne wypowiedzi padały wcześniej w wątku o waśniach i baśniach. No ale z tego co widać z aktualizacji to jak się da ciała na starcie to w pół roku prawie nic się nie uzyska. Ryby trochę podrosły ale żyją. Trza się uczyć jak z nimi postępować by w przyszłości stanąć na wyższym stopniu.
Adam

Regus 

Wysłany: 2013-08-03, 19:41   

adamn napisał/a:
Trza się uczyć jak z nimi postępować by w przyszłości stanąć na wyższym stopniu.
Adam

Adamnie , ludzie ucza sie na bledach i tak samo jest w moim przypadku ;)
rybcie sporo podrosly , skladaja regularnie ikre (niestety bez rezultatu ) .
Mam malego asika w rekawie ktory odnosi sie do moich bledow .............

Ps. brak polskich znakow

Maniek 

Imię: Mariusz
Wysłany: 2013-08-03, 20:14   

uwazaj na te polskie znaki....:-)

multi 
multi

Imię: Sławek
Wysłany: 2013-08-04, 06:44   ryby od adama

Adam czy wiesz ile żyją twoje ryby? oczywiście kupione od ciebie i u ciebie rozmnożone bo z tego co wyczytałem jesteś wielki guru w tym temacie i tu zastanawiam się czy to forum nie jest po to by podbić ci emeryturę na którą muszą młodzi ludzie tyrać a ty bawisz się ich kosztem forum moim zdaniem stworzyłeś by nie pomagać tylko po to by mieć gdzie sprzedawać rybę i to nie jest moje tylko i wyłącznie zdanie a jeśli ktoś ci sypie cukier że tw ryba piękna to chyba z nadmiaru czasu który sobie wygospodarował pozdrawiam i handluj dalej wojaku ja kończę oglądanie tw wymysłów ,no i jak chcesz to usuń cały wątek bo obrażliwy, adamski miał rację czym handlujesz takim sie stajesz

Andrzej B 
dyskowce.com.pl

Imię: Andrzej
Wysłany: 2013-08-04, 07:39   

Nie wiem czemu tyle zgryzoty u ludzi jest do tych czy innych osób. Jak czytam różne fora to nie mogę się nadziwić głupocie ludzkiej i sposób w jaki tracą ryby. A ryby tracą ze swojej strasznej głupoty. Nie mając podstawowej wiedzy łapią się za wszystko. Potem robiąc setki błędów szukają winnych. Nie bronię nikogo choć i od niego ryby brałem i nie tylko dla siebie. Brałem małe odchowałem i nic nie padło a i rosło ładnie choć to były jedne z pierwszych jakie miałem. Miałem i od niemiaszków i inne krajowe i swoje zdanie mam, ale chowam je dla siebie bo nawet jak ryba chorowała to nie wiem czy to nie wina innych pływających w akwarium. Dlatego rzucanie oskarżeń w jakąkolwiek stronę i pomówień jest dla mnie niepojęte. Jak ktoś ma coś do niego niech Mu wiadomość prywatą wyśle i wyjaśni sobie to i owo a nie śmieci forum.

gienierator 

Imię: Eugeniusz
Wysłany: 2013-08-04, 08:34   

Kampania opluwania trwa i tyle . ;-)

multi 
multi

Imię: Sławek
Wysłany: 2013-08-04, 12:12   

to nie jest żadne opluwanie zaznaczam ,po prostu tak jest że koleś zrobił forum nie dla porad tylko po to by kasę robić a wy wszyscy lubicie czytać jego wywody (nie wiem uzależnienie?)jak ktoś się przyłoży w prowadzeniu dysków nie potrzebne są żadne fora i rady, mnie to wali co wy tu robicie sciema na całego i koniec ,handel trwa kupujcie rybki ad adaman w końcu forum jest po to by sprzedać nie?

adamn 

Wysłany: 2013-08-04, 13:30   

multi napisał/a:
Adam czy wiesz ile żyją twoje ryby? oczywiście kupione od ciebie i u ciebie rozmnożone bo z tego co wyczytałem jesteś wielki guru w tym temacie i tu zastanawiam się czy to forum nie jest po to by podbić ci emeryturę na którą muszą młodzi ludzie tyrać a ty bawisz się ich kosztem forum moim zdaniem stworzyłeś by nie pomagać tylko po to by mieć gdzie sprzedawać rybę i to nie jest moje tylko i wyłącznie zdanie a jeśli ktoś ci sypie cukier że tw ryba piękna to chyba z nadmiaru czasu który sobie wygospodarował pozdrawiam i handluj dalej wojaku ja kończę oglądanie tw wymysłów ,no i jak chcesz to usuń cały wątek bo obrażliwy, adamski miał rację czym handlujesz takim sie stajesz

no nie wiem co powiedzieć ale pokrótce:

- najdłużej rekordziści mają je jakieś 5 lat o ile dobrze pamiętam i są na tym FORUM
- proszę nie używać słowa GURU bo nie znasz jego znaczenia, Guru to .. i z nim się nie dyskutuje podważa czy opluwa. Ja starawy człek jestem i a gury się nie uważam co widać od lat na FORACH
- skoro podpierasz się zdaniem innych to w ich imieniu się chyba wypowiadasz a to już znamiona słowa mas. Forum stworzyłem z Rafałem bo nie chciałem poprzedniego co wtedy warte było 25 tysięcy kupić i źle się działo w państwie duńskim. Nie chciano zejść z ceny a teraz ja mam swoje dla Was A INNE MNIE NIE INTERESUJĄ.
- przytaczanie opini kogoś kto tu wymienionego to przepraszam bardzo ale nie moja brocha i nie mój wypas. Wystarczy na poprzednie forum wejść w profil o doczytać posty w/w i co sobą prezentował.
Na marginesie to kolego wystawili Cię jako kolejnego Rejtana na odstrzał sanitarny. No i cytat winien być tak

" z kim przystajesz takim się stajesz"

multi napisał/a:
to nie jest żadne opluwanie zaznaczam ,po prostu tak jest że koleś zrobił forum nie dla porad tylko po to by kasę robić a wy wszyscy lubicie czytać jego wywody (nie wiem uzależnienie?)jak ktoś się przyłoży w prowadzeniu dysków nie potrzebne są żadne fora i rady, mnie to wali co wy tu robicie sciema na całego i koniec ,handel trwa kupujcie rybki ad adaman w końcu forum jest po to by sprzedać nie?

no i tu mamy problem. Forum powstało dla rad i treśći no ale jak wiadomo przez takich jak TY niezadowolonych od 3 miesięcy nie ma na nim tego co będzie już za miesiąc jako jedyne na świecie takie FORUM. Wtedy nawet mnie nie będzie trzeba by tłumaczyć po raz 100. No ale skoro się wypowiedziało słowa magiczne "mnie to wali" .. to się zastanawiam:
- dlaczego zarejestrowałeś się w marcu na tym FORUM skoro sam potrafisz się przyłożyć?
- dlaczego napisałeś ponad 40 postów?
- dlaczego dopiero teraz a nie wtedy wyszło z Ciebie powidło?

I teraz clouu ponieważ Cię to wali to masz OSTRZEĹťENIA o wartości 3 co pozbawi Cię czytania treści do jakich się przykładasz jak też pisania o "waleniu" na tym FORUM. Jak chcesz uczestniczyć i mieć dostęp do treści tego FORUM to trzy tematy do napisania sensone (byle nie o waleniu) i wracasz do łask.

UWAGA do pozostałych tych co do mnie miętę czują - odpuście już waśnie i piśmiennictwo na innych forach bo to i tak wyjdzie z czasem bokiem i czkawką się odbije.

Na koniec polecam wątek gdzie ten co wie niby wszystko nie wie NIC

http://discusforum.adamn....ighlight=#18127
Adam
Ostatnio zmieniony przez adamn 2013-08-04, 13:37, w całości zmieniany 1 raz  

Regus 

Wysłany: 2013-08-05, 07:01   

Czy wy musicie drzeć koty w mojej galerii ?
mam propozycje zalozcie sobie post pod tytulem /klutnie z adminem / i tam skaczcie sobie do gardel .
Adam mam prosbe abys przenosl wasze klutnie do jakiegos innego dzialu czy Bog wie gdzie .

adamn 

Wysłany: 2013-08-05, 15:21   

Maj jedną zasadę nic nie wywalam i nic nie przenoszę by potem ktoś nie zarzucił mi, że coś zmieniałem czy wywalałem. Tak jest prosto i czytelnie. Musisz ścierpieć?
Już nikt nie zakłóci Twego spokoju. Tu takowego działu jaki proponujesz nie będzie niestety bo od tego to FORUM nie jest.
Adam

Regus 

Wysłany: 2013-09-12, 17:43   

Taka mala Aktualka po przemeblowaniu i wywaleniu wiekrzosci zieleniny

tak to teraz wyglada , czekam jak zwykle na ostre slowa krytyki ;)

Ostatnio zmieniony przez Regus 2013-09-12, 17:54, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu