ZDJÄCIA NASZYCH NAJPIÄKNIEJSZYCH OKAZĂW |
Autor |
Wiadomość |
johnny
johnny
Imię: mariusz
Wiek: 47 Dołączył: 01 Kwi 2013 Posty: 182 Skąd: gravesend
|
Wysłany: 2014-03-30, 08:25
|
|
|
Dla mnie i duchowny i ibisz prowadzi
|
|
|
|
|
adamn
Imię: Adam
Pomógł: 66 razy Wiek: 65 Dołączył: 19 Lis 2012 Posty: 7466 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 2014-03-30, 08:28
|
|
|
K@@MIL napisał/a: |
Wstawiajcie zdjęcia jak wszyscy wstawią fotki swoich Rybek zrobimy konkurs i wyłonimy najpiękniejszą (przewidziane nagrody) |
administracja się zmieniła czy ktoś FORUM chce przejąć? Jak sobie chcesz coś ogłaszać to na priva a nie na FORUM. Jak ja będę chciał zrobić konkurs o NAJ dyskowcu (co już kiedyś opisywałem co i jak) to o tym FAKCIE stosownie poinformuję. Na razie proszę się za ADMINISTRACJÄ publicznie nie wypowiadać. A jak już ogłoszony będzie KONKURS to zdjęcia będą wszystkie takie jak przykładowo Darka i do tego zdjęcie całego zbiornika.
Adam |
_________________ "Ten kto idzie za tłumem nie dojdzie dalej niż tłum. Ten, kto idzie sam, dojdzie w miejsca do których nikt jeszcze nie dotarł" Albert E.
|
|
|
|
|
multi
multi
Imię: Sławek
Pomógł: 2 razy Wiek: 51 Dołączył: 22 Mar 2013 Posty: 193 Skąd: Ostrów Maz
|
Wysłany: 2014-03-30, 08:59
|
|
|
Kamil a jakie nagrody przewidujesz ??? aby nie wyjazd na syberię z biletem w jedną stronę |
_________________ multi |
|
|
|
|
toommaszeek
Imię: Tomasz
Pomógł: 7 razy Wiek: 43 Dołączył: 25 Lis 2012 Posty: 1068 Skąd: Aleksandrów Kujawski
|
Wysłany: 2014-03-30, 10:22
|
|
|
multi napisał/a: | Kamil a jakie nagrody przewidujesz ??? aby nie wyjazd na syberię z biletem w jedną stronę | Albo na Karaiby, na własny koszt |
_________________ Adam jest The Best |
|
|
|
|
K@@MIL
Imię: Kamil
|
Wysłany: 2014-03-30, 11:52
|
|
|
O jakie poruszenie, no sorry Adamie wybacz faktycznie to źle zabrzmiało nie chciałem Cie urazić Ty Jesteś Panem i władcom tego forum nikt tego nie kwestionuje, chciałem po prostu podgrzać Atmosferę aby wstawiali zdjęcia i to był haczyk " jak wszyscy wstawią fotki swoich Rybek zrobimy konkurs" to jest raczej niemożliwe i nieprawdopodobne więc nigdy ten konkurs by się nie odbył, chodziło mi po prostu o rozwinięcie wątku zdjęciami. Wybacz możesz mi dać ostrzeżenie żeby nie było ^^
i o materialiści od razu Syberia czy Karaiby, przejazd autobusem po swoim mieście nie był by atrakcyjny ? |
Ostatnio zmieniony przez K@@MIL 2014-03-30, 11:55, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
toommaszeek
Imię: Tomasz
Pomógł: 7 razy Wiek: 43 Dołączył: 25 Lis 2012 Posty: 1068 Skąd: Aleksandrów Kujawski
|
Wysłany: 2014-03-30, 12:16
|
|
|
K@@MIL napisał/a: | przejazd autobusem po swoim mieście nie był by atrakcyjny ? | U mnie to chyba prędzej dorożką lub rikszą |
_________________ Adam jest The Best |
|
|
|
|
adamn
|
Wysłany: 2014-03-30, 15:14
|
|
|
K@@MIL napisał/a: | chciałem po prostu podgrzać Atmosferę ....Wybacz możesz mi dać ostrzeżenie
|
Wam to chyba ta wiosna w ostatnich dnia dała się widać we znaki. Każdy z siebie chce męczennika zrobić. By dostać ostrzeżenie trzeba pewne warunki spełnić a ty jak widzę się na razie nie kwalifikujesz. A jak chcesz się ukarać to przykładowo daj sobie przed lustrem zakaz odwiedzania FORUM w dniu jutrzejszym przykładowo.
A jak kolejny raz chcesz coś grzać to daj se łapę pod gorącą wodę i do tego prawą. Wtedy takich pierdół nie będziesz pisał o grzaniu atmosfery przez kilka n di bo opatrunek Ci będzie przeszkadzał.
Adam |
_________________ "Ten kto idzie za tłumem nie dojdzie dalej niż tłum. Ten, kto idzie sam, dojdzie w miejsca do których nikt jeszcze nie dotarł" Albert E.
|
|
|
|
|
K@@MIL
|
Wysłany: 2014-03-31, 00:22
|
|
|
Adam proszę Cie daruj sobie takie teksty bo ja z całych sił nie chce się z Tobą pokłócić ani nawet sprzeczać, Przeprosiłem Cie. Zażartowałem z tym ostrzeżeniem powinieneś się zaśmiać i tyle, a Ty podkręcasz atmosferę, szanuje Cię Ty szanuj mnie zrobiłem według Ciebie złe dobrze, chociaż z całego serca nie chciałem, a już na pewno Cię urazić więc już skończmy temat i nie wywołujmy jakiejkolwiek kłótni, ok?
I Tomku to było by nawet atrakcyjniejsze jeżeli ADAM INISTRACJA stworzy w przyszłości taki konkurs powinna wziąć to pod uwagę taka dorożka to niezapomniane atrakcję swoją drogą to wstawiaj zdjęcia swojego okazu bo się nie załapiesz |
Ostatnio zmieniony przez K@@MIL 2014-03-31, 00:37, w całości zmieniany 4 razy |
|
|
|
|
K@@MIL
|
Wysłany: 2014-03-31, 00:29
|
|
|
"A jak kolejny raz chcesz coś grzać daj se łapę pod gorącą wodę i do tego prawą"
A i w moim wypadku Przyjacielu dotkliwiej było by lewą, gdyż lewo ręczny jestem |
Ostatnio zmieniony przez K@@MIL 2014-03-31, 00:30, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
adamn
|
Wysłany: 2014-03-31, 10:34
|
|
|
K@@MIL napisał/a: |
ADAM INISTRACJA |
Zaczyna mnie wnerwiać Twe jątrzenie i pisanie o tym co kazałem zapomnieć. Do tego walisz posta po postem (a co edycja w kilka minut nie włazi czy się nie potrafi) i piszesz niechlujnie bo cytat w/w to chyba jakieś nieporozumienie. No bo nie posądzam byś sobie ze mnie kpił. Wtedy to już nawet dwie ręce Ci nie pomogą. Nie idź na ilość postów a na jakość. Najlepiej zacznij od teraz. JAK BÄDZIE WYGLÄDAĹ KONKURS NA RYBÄ ROKU TO JUĹť PISAĹEM I POSZUKAJ.
Adam |
|
|
|
|
|
kier
Imię: Darek
Pomógł: 2 razy Wiek: 61 Dołączył: 08 Mar 2013 Posty: 54 Skąd: Toruń
|
Wysłany: 2014-03-31, 18:23
|
|
|
K@@MIL napisał/a: | " jak wszyscy wstawią fotki swoich Rybek zrobimy konkurs" to jest raczej niemożliwe i nieprawdopodobne więc nigdy ten konkurs by się nie odbył |
Nie sądzisz drogi kolego, że powyższe stwierdzenie dość dziwnie brzmi?
Piszę "dziwnie" chociaż powinienem użyć bardziej dosadnego słowa. |
|
|
|
|
K@@MIL
|
Wysłany: 2014-03-31, 18:59
|
|
|
Adam sorry ale weź spie..., i gdzieś mam te posty napisałem go przypadkiem i nie dało się go usunąć, dlatego jeden pod drugim, nie mam zamiaru z Tobą dyskutować już ani słowem i jak Ci przeszkadzają moje posty to usuń sobie wszystkie |
|
|
|
|
darek-J [Usunięty]
|
Wysłany: 2014-03-31, 19:11
|
|
|
Fajnie było i się skończyło kupa , fuj,fe |
Ostatnio zmieniony przez 2014-03-31, 19:24, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
adamn
|
Wysłany: 2014-03-31, 19:41
|
|
|
K@@MIL napisał/a: | Adam sorry ale weź spie..., i gdzieś mam te posty napisałem go przypadkiem i nie dało się go usunąć, dlatego jeden pod drugim, nie mam zamiaru z Tobą dyskutować już ani słowem i jak Ci przeszkadzają moje posty to usuń sobie wszystkie |
Młody człowieku do mnie na FORUM to nawet w kropkach nie wstawiaj słów wiadomych bi Ci się odbiją czkawką a jak szybko to się przekonasz. Po pierwsze to jestem tu adminem i do tego stoją w nagłówku tego FORUM a do niego to jak do ojca się trza zwracać. Po drugie to chyba nie przystoi młokosowi co dopiero mu się coś urosło po nosem by staremu dziadkowi jak ja pisał jak TY. jak nie wiesz co to przegięcie pały to jestem gotowy dać Ci lekcje pokory.
Teraz zastosujemy jedną z ZASAD dynamiki Newtona.
Adam |
|
|
|
|
|
MICHALEK123
Imię: Michal
Pomógł: 4 razy Wiek: 54 Dołączył: 22 Gru 2013 Posty: 579 Skąd: XX
|
Wysłany: 2014-03-31, 20:00
|
|
|
No to trzecia zasada CHOP KOP |
_________________ Pozdrawiam Michał |
Ostatnio zmieniony przez MICHALEK123 2014-03-31, 20:00, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|