| Film z Rozmnożenia dzikich Symphysodon "Central Bar&am | 

| Autor | Wiadomość | 

| adamn   

Imię: Adam

| 

|  Wysłany: 2016-01-24, 14:32 |   
 |  
               | 
 |  
               |  	  | roh napisał/a: |  	  | Jestem zmuszony zaprotestować.... Niestety nic nie zostało. za młody byłem. Też mi się wydawało, że zdrowe. Płazińce udusiły maluchy w 3 dni.
 | 
 A ten protest to na kogo?
 Na mnie, że napisałem co napisałem? Przecie sam się o czystości ryb z odłowu na własnej d.. przekonałeś. Jak byś wcześniej zareagował i zobaczył pod mikroskopem co i jak to byś może ze dwie uratował. Tu będzie podobnie jak się będzie stało na swoim.
 Adam
 |  
				| _________________ "Ten kto idzie za tłumem nie dojdzie dalej niż tłum. Ten, kto idzie sam, dojdzie w miejsca do których nikt jeszcze nie dotarł"  Albert E.

|  | 

|   |  | 

|  | 

| roh   Ryby z Amazonii to moja pasja

Imię: Roman

| 

|  Wysłany: 2016-01-26, 07:22 |   
 |  
               | 
 |  
               |  	  | adamn napisał/a: |  	  |  	  | roh napisał/a: |  	  | Jestem zmuszony zaprotestować.... Niestety nic nie zostało. za młody byłem. Też mi się wydawało, że zdrowe. Płazińce udusiły maluchy w 3 dni.
 | 
 A ten protest to na kogo?
 Na mnie, że napisałem co napisałem? Przecie sam się o czystości ryb z odłowu na własnej d.. przekonałeś. Jak byś wcześniej zareagował i zobaczył pod mikroskopem co i jak to byś może ze dwie uratował. Tu będzie podobnie jak się będzie stało na swoim.
 Adam
 | 
 Mój protest dotyczy tego, że maluchy, dzikusów, tak szybko schodzą schodzą z rodziców--reszta jest pozytywna
 |  
				| Ostatnio zmieniony przez roh 2016-01-26, 07:27, w całości zmieniany 1 raz |  | 

|   |  | 

|  | 

| adamn   

Imię: Adam

| 

|  Wysłany: 2016-01-26, 11:08 |   
 |  
               | 
 |  
               | Roman, gdyby nie miały w skrzelach robali o czym sam piszesz to by zeszły w tydzień bo by rosły. A tak jak mają robale to nie rosną bo je zżerają i potem g.. z tego jest. Ja zawsze dobrze radzę a czy ktoś skorzysta z mych porad czy nie to już nie do mnie. No ale po co mieć miętkie serce a potem twardą d.... Ja już wszystko z dyskami przeszedłem i nic nie jest mi obce. No prawie NIC   Adam
 |  
				| _________________ "Ten kto idzie za tłumem nie dojdzie dalej niż tłum. Ten, kto idzie sam, dojdzie w miejsca do których nikt jeszcze nie dotarł"  Albert E.

|  | 

|   |  | 

|  | 

|  |