182 litry - Coś nowego, coś innego ;) |
Autor |
Wiadomość |
Luk_2_5

Imię: Ĺukasz
Wiek: 37 Dołączył: 15 Gru 2013 Posty: 430 Skąd: Ponętów Górny Pierwszy
|
Wysłany: 2014-11-11, 15:56
|
|
|
Na filmach wygląda rewelacyjnie , a na żywo efekt pewnie jest powalający , Gratuluję sukcesu ! |
|
|
|
 |
alegumis [Usunięty]
|
Wysłany: 2014-11-11, 16:00
|
|
|
Czyli obalamy kolejny mit za sprawą Rafała, myślałem iż jest to zdecydowanie droższe i trudniejsze w utrzymaniu. Co do zerowej wiedzy to trochę, a nawet trochę więcej Sobie odjąłeś, wiedza z akwarystyki słodkowodnej na pewno się przydała w postaci chociażby doświadczenia. Wiem z pewnych źródeł, że sporo osób po sąsiedzku posoliło wodę, więc razem pewnie też było trochę łatwiej. A dyski jeszcze są jak mniemam. |
|
|
|
 |
Rafal [Usunięty]
|
Wysłany: 2014-11-11, 16:42
|
|
|
Tak, na forum lubuskim dość aktywnie działało "lobby solniczkowe" z Wrocławia, które przekonywało, że to wcale nie takie trudne i drogie jak się przyjęło mówić. I jak to jest przedstawiane na forach o tematyce morskiej. Ja się nie odważyłem, ale oni z powodzeniem prowadzą akwaria morskie na wodzie kranowej. Patrząc na rozwój działu morskiego - ich działanie było bardzo skuteczne i potwierdza to, co mówili. |
|
|
|
 |
Luk_2_5

Imię: Ĺukasz
Wiek: 37 Dołączył: 15 Gru 2013 Posty: 430 Skąd: Ponętów Górny Pierwszy
|
Wysłany: 2014-11-11, 17:26
|
|
|
Kiedyś odlądałem ten film https://www.youtube.com/watch?v=8NHLxI11TiE i tak facet opowiada jak tanio założyć takie akwarium. Jak on tłumaczy to wydaje się w miarę proste ale chyba jednak aż ta nie jest |
|
|
|
 |
|
 |
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
|
|
 |
DiscusForum.adamn.pl: forum dyskusyjne o dyskowcach |
 |
|
Strona wygenerowana w 0,01 sekundy. Zapytań do SQL: 10 |
|
|