To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
DiscusForum.adamn.pl
forum dyskusyjne o dyskowcach

Nasze zbiorniki - Moje dyskowce.

adam1977 - 2013-12-06, 08:26

alex napisał/a:
Kurczę, patrzę i własnym oczom nie wierzę :shock:
Jak to możliwe, że jedne drugim nie próbują wyjadać?
Nie potrafię sobie takiej sytuacji u mnie wyobrazić nawet :lol:
Ciebie to "zaklinaczem paletek" trzeba chyba nazwać :mrgreen:


Wniosek do administracji - zmiana nazwy galerii :-D

adamn - 2013-12-06, 10:40

alex napisał/a:
Kurczę, patrzę i własnym oczom nie wierzę :shock:
Jak to możliwe, że jedne drugim nie próbują wyjadać?
Nie potrafię sobie takiej sytuacji u mnie wyobrazić nawet :lol:
Ciebie to "zaklinaczem paletek" trzeba chyba nazwać :mrgreen:

skoro chyba wszystkie ryby są spod mej ręki to chyba są nauczone kultury przy stole.
No i mnie nie trzeba zaklinaczem paletek nazywać. Na marginesie to chyba znam jeden przypadek z tego FORUM, gdzie ryby moje nie chciały jeść od razu. Jak się okazało woda to beton i brak było prefiltrów na wlotach. Po zmianie nadgoniły stracony czas.
Po prostu te typy tak mają. No a jak się solowca podaje małym to co mają nie jeść?
Duża nie weźmie bo za mały a małe ile się da. Za 2-3 tygodnie nabiorą masy to zobaczycie jak wygląda karmienie ryb ;-)
Adam

alex - 2013-12-06, 11:17

adamn napisał/a:
Duża nie weźmie bo za mały


Chyba naprawdę tylko Twoje takie kulturalne są, bo moim mały solowiec równie dobrze smakuje jak grubo mielone mięcho :lol:

Anonymous - 2013-12-06, 14:56

To nie solowiec, to mięso starte ;-)

Kultura jedzenia, to kiedyś w 140 była:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3p7XE5riMWE[/youtube]

Ten sam, ale dłuższy i w słabszej jakości:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tYJGvxPQkaA[/youtube]

Rzeź i rąbanka.

adamn - 2013-12-06, 15:13

;-) ale trza uważać z tartym bo zafajda wodę i filtry. Lepiej zetrzeć i zamrozić w kostki i tak podawać. Lub robić pokarm dla maluchów do 10 cm.
Adam

Anonymous - 2013-12-06, 16:19

Wszystko już przemyślane i opanowane.
Z żarciem nie przesadzam.

Jak podrosną, skończy się tarcie mięsa :-)

adamn - 2013-12-06, 19:48

Za jakieś 2-3 tygodnie nie będziesz już musiał trzeć bo małe sobie dadzą radę ze starymi.
Adam

Anonymous - 2013-12-06, 20:01

Taki jest plan.
bibel7 - 2013-12-07, 22:24

Łukasz czy możesz wrzucić foty małych snow white oraz red fire,jestem ciekaw jak wyglądają z bliska. ;-)
Anonymous - 2013-12-08, 12:14

bibel7 napisał/a:
Łukasz czy możesz wrzucić foty małych snow white oraz red fire,jestem ciekaw jak wyglądają z bliska. ;-)


Są na wcześniejszych stronach.

Red Fire - nie wiem co to?

bibel7 - 2013-12-08, 13:25

Łukasz napisał/a:
Red Fire - nie wiem co to?

Chyba powinien być czerwony od Adama :->Chodzi mi o to że jak będziesz robił im następne foty,to tych bym prosił zbliżenia ;-)

Anonymous - 2013-12-08, 13:27

To Fire Red? :->

Kto mi takiego spakował, ten niech teraz szuka który to :mrgreen:

bibel7 - 2013-12-08, 13:30

Zrób foty bo Ci się aparat zakurzy :lol:
Anonymous - 2013-12-08, 13:51

To muszę bakterie naładować, a to potrwa :mrgreen:



O tego Ci chodzi?

bibel7 - 2013-12-08, 14:00

Chyba tak pikny, będę takiego miał w sobotę i białego.Już ni moooooooooooogggggeeeeeeeeee się doczekać. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:


Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group