Nasze zbiorniki - Moje dyskowce.
Anonymous - 2013-03-13, 19:21
Odcinam nożem z tafli miksa i tak skarmiam. Na potrzeby filmu dostały z łapy żreć, normalnie im wrzucam po kawałeczku - zjedzą - wrzucam kolejny, i tak aż do skarmienia. Nie mam wtedy syfu na dnie etc.
jurasiga - 2013-03-13, 19:25
Ja się dziwie ludziom co mówią że podczas karmienia syf jakiś im pływa , u ciebie widać klarowna woda bez farfola ja mam tak samo a jak u ludzi widzę zadymę podczas i po karmieniu to ... jak oni to robią ?
Ruda ma takie wgłębienie przy grzbiecie ?
Anonymous - 2013-03-13, 20:39
Ruda ma wgłębienie? Gdzie?
jurasiga - 2013-03-13, 20:47
29 sekunda Czy to nie ruda ?
Anonymous - 2013-03-13, 20:55
To odpad Red White. Z wadami, ale trzyma pion :)
jurasiga - 2013-03-13, 20:59
AAA no nie no pion to trzyma piękna ryba piękna .
Ps . Skąd ją masz ?
konsi - 2013-03-13, 21:00
Dla mnie lepiej by to wyszło gdybyś troche z dalsza to kręcił.
Anonymous - 2013-03-13, 21:02
jurasiga napisał/a: | AAA no nie no pion to trzyma piękna ryba piękna .
Ps . Skąd ją masz ? |
Z piwnicy
Tomek
W lewej ręce telefon, w prawej mięso. Nie da rady :)
hd13 - 2013-03-13, 21:03
mam identyczny "odpad" wyglada jak siostra blizniaczka.
Anonymous - 2013-03-13, 21:05
Mam jeszcze jednego patafiana z niewyjściową facjatą. Ryj ma krzywy jakby w młodości ktoś mu prawego sierpa z nabiegu zasadził.
Gwizdek na niego mówię - na filmie go widać przez moment.
hd13 - 2013-03-13, 21:11
skad pochodzi Twoja ruda? moja jest z Wrocka i ma tez około 17cm
konsi - 2013-03-13, 21:12
Ĺukasz napisał/a: | W lewej ręce telefon, w prawej mięso. Nie da rady :) |
No to w takim razie szacun
Anonymous - 2013-03-13, 21:12
hd13 napisał/a: | skad pochodzi Twoja ruda? moja jest z Wrocka i ma tez około 17cm |
Też z Wrocka.
konsi napisał/a: | Ĺukasz napisał/a: | W lewej ręce telefon, w prawej mięso. Nie da rady :) |
No to w takim razie szacun |
Luźna ł...
arczi.72 - 2013-03-14, 02:58
Sory, wracając do Twojego miksa, widzę, że w ogóle nie brudzi
Czy mięsko, po zmieleniu płuczesz ? Wygląda jakby był dodatek żelatyny ?
jurasiga - 2013-03-14, 07:34
arczi.72 napisał/a: | Czy mięsko, po zmieleniu płuczesz ? Wygląda jakby był dodatek żelatyny ?
_________________ |
Jak by nie dodawał żelatyny to był by syf jak ch....
A mięsa po zmieleniu sie nie płucze
|
|
|